mandag 22. januar 2018

Hairport kolbotn

Vi tilbyr de fleste behandlinger og gir god veiledning, innen hår og hodebunn. Du som kunde vil få rådgivning innen styling, og produktanbefaling tilpasset deg og ditt hår. Vi tilbyr også hull i ørene, oppsett i forbindelse med bryllup og andre store anledninger, samt den gode klippen med hodebunnsmassasje.


Er dette ditt firma? Vi vektlegger kvalitet og personlig service, og våre frisører holdes oppdatert på trender gjennom kurs og kvalitetssikring. Vi innehar spesialkompetanse innenfor parykk og. Bestill time Kjøp gavekort.


Hun kom med såpass gode anbefalinger at jeg ga henne frie tøyler - og resultatet ble fantastisk! Jeg kom dessverre litt for sent til timen, men det tok hun med et smil OG jobbet over for å bli ferdig. Hit skal jeg absolutt igjen! NO MORE BAD HAIR DAYS!


I Sayso ser vi på håret som ditt viktigste assessoar og vi har ekspertisen på behandlinger og produkter som gjør det mulig for deg å være fin på håret hele året, også mellom frisørbesøkene! Se kontaktinfo, prislister, kart og andres erfaringer med denne frisøren. Finn billigste frisør i Oppegård.


Oversikt Regnskap Nøkkeltall Roller og Eiere. Hvor synlig er din bedrift? KolbotnVis veibeskrivelse. Våre salonger ligger spredt over hele Østlandet.


Har du svennebrev, er du stolt av faget ditt, pliktoppfyllende og en lojal kollega så kan dette være stedet for deg. Vi lover gode lønnsbetingelser og et godt arbeidsmiljø. Daglig leder, styreleder, styremedlemmer og eiere. Parken Kjøpesenter AS.


Du føler deg hjemme fra sekundet du går inn døren. HAIRPORT KOLBOTN AS offers unique solutions and the latest trends in haircuts, hair color, care and styling for a total look. Trust the professional expertise of your hairdresser in KOLBOTN. Hairport Frisør - Kongssenteret Kontaktinformasjon. Web SMS Send oppføring på SMS.


Vis alle frisører i Akershus. Prissammenligningstjeneste for hårklipp- og. Som frittstående butikk står vi også helt fritt til å velge. Søk etter andre foretak i kategorien Frisører i Sandvika på Infobel.


Bli med i LinkedIn i dag gratis. Se hele profilen på LinkedIn og finn Trines forbindelser og jobber i tilsvarende bedrifter. Trine har jobber oppført på profilen.


Det har vært en fantastisk reise fra idé til produksjon og resultat! Vi er meget stolte av vår nye profil! Besøk HAIRPORT FRISØR AS KLØFTA for en personlig konsultasjon med unike hår- og hodebunnsprodukter tilpasset dine behov. ShortCut Hair er nå i ferd med å etablere seg som en av Oslos større og ledende frisørkjeder, og du finner nå ShortCut på syv av byens mest populære butikksentre.


Gjennom kontinuerlig kursing.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg