tirsdag 23. januar 2018

Rund smokk silikon

Vi tar godt vare på de små. Skadelige midler er selvfølgelig forbudt i vår nettbutikk! Riktig type smokk kan være en trøst og en leke for ditt barn. Velg rett smokk til ditt barn.


Utforsk vårt store utvalg av smokker i dag! Gratis frakt, rask levering og dagers returrett.

Stort utvalg av parfymer, sminke, hårpleie, ansiktspleie, dusjsåpe og mye mer! Skjold: Polypropylen. Nuby er en ventilsmokk, dette betyr at når smokken brukes så presses luften ut av smokken.


Den runde smokken minner mest om mors bryst og derfor finner noen barn større trygghet og trøst i de runde smokkene fremfor andre modeller. BABY-NOVA MAGIC smokker med valgfritt navn eller tekst. Byhappyme tilbyr smokker av høy kvalitet til en bra pris.


Alltid rask levering. Mininor smokker med valgfritt navn eller tekst.

Nûby SoftFlex-smokken er en rund smokke i 1 silikon. Smokken bøyer, strekker og beveger seg som en mors brystvorte, og føles derfor veldig naturlig for barnet. NYHET - RUNDE SILIKON SMOKKER MED NAVN - PAKKETILBUD.


Hvis du ønsker å få forskjellige tekster på smokkene, andre fargesammensetninger eller et annet antall enn stk. Bibs de Lux i silikon. Latex er mer elastisk enn silikon , hvilket gjør det mer bitefast og derfor mer motstandsdyktig for spisse melketenner. Det er derfor et velegnet materiale, til barn, som biter i smokken.


Latex eldes og nedbrytes raskere enn silikon , bl. Vi fant opp personlige Navnesmokker. Våre smokk med navn og produkter er anbefalt av barneleger og holder meget høy kvalitet.


Kjøp smokk hos Babyshop. Vi har alt fra baby og opp til eldre barn. NIP Family er en ventilsmokk, dette betyr at når smokken brukes så presses luften ut av smokken. Den leveres med en hygenisk beskyttelseshette.


Classic er en ventilsmokk, dette betyr at når smokken brukes så presses luften ut av smokken. Baby-Nova er en ventilsmokk, dette betyr at når smokken brukes så presses luften ut av smokken. Hevea smokk i 1 naturgummi.


Fri for phalater, PCV, BPA og fargestoffer.

I kronedesign med rund smokk. Naturgummi er nedbrytbart og er bærekraftig. Industrielt produsert og markedets mest allergivennlige materiale. Silikon er en syntetisk materiale. En smokk gir god trøst til små barn med stort suttebehov og kommer i mange ulike fasonger, farger og størrelser tilpasset ulike aldersgrupper.


Noen smokker har også spesielle funksjoner, Mam Night lyser i mørket, og gjør det enkelt for både baby og foreldre å finne smokken i mørket. Her hos oss finner du et stort og variert utvalg av smokker med ulike bruksområder.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg