torsdag 11. januar 2018

Korbell bleiebøtte vanlig pose

Gratis frakt fra 6kr. Finn laveste nettpris her. Du trenger ikke kjøpe poser til å pakke inn hver enkelt bleie før den så kastes. Det er en grunn til at det er gratis tenker jeg. Personlig har jeg corbell bleiebøtte og er veldig fornøyd med den.


Bleiebøtten har en praktisk fotpedal slik at ingen hender trengs for å kaste bleien. Ser ikke poenget med å kjøpe disse posene jeg heller. Hadde bleiebøtte vi og, men brukte bare vanlig pose nedi. En sånn med bleiebøtteposer ble brukt opp ganske fort når ungen hadde bæsjebleier per dag. Nå har jeg stort sett alt klart, men ikke noe bleiebøtte.


Har også sett at man får billige poser på Ebay, men passer disse, eller er slike ting modelltilpasset? Bruk fotpedalen for å åpne lokket (ingen hender trengs) og kast din bleie. Ingen snurring eller innkapsling.


En vanlig søppelkanne er perfekt egnet for hverdagsavfall, men ikke for bleier der en super sterk og skitten lukt kommer fra. En bleiebøtte er spesielt laget for dette. Hva skal den beste bleiebøtten møtes? For å kjøpe den beste bleiebøtten, er det nyttig hvis du først vet hva du skal se etter når du kjøper en bleiebøtte.


Da kunne jeg få med en bleiebøtte gratis. Synes det var en dårlig deal. Jeg handlet ikke der! Premie sponset av mimmis. Det florerer av forskjellige merker og varianter og modeller.


Men hvilke er egentlig best? Tullsa Regntrekk til vanlig bag, Sort kr 399. Leveres i en stilig og praktisk oppbevaring pose som enkelt kan henges på vognen. Pose til Terese Langlo.


Er dette virkelig nødvendig? Bein og fester for topp følger også med slik at den kan lett omgjøres til vanlig. Korbell Refill til bleiebøtte.


NORDIC CROWN DUNPOSE XL OG ORIGINAL Eksklusiv dun pose som.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg