mandag 16. september 2019

Side tyrkia shopping

På en reise til Tyrkia får du oppleve mye god mat, vakre strender og spennende shopping. Bestill drømmeferien med Agoda. Side er et ekte ferieparadis i Tyrkia.


Langs den flotte strandpromenaden ligger hotell og restauranter på rekke og rad. Mange av varene er laget i Tyrkia og er kjent for å være av god kvalitet. Andre populære varer er gull, sølv, skinn og tyrkiske tepper.

De tyrkiske teppene er håndlaget i henhold til gammel tyrkisk tradisjon, og tar alt fra noen måneder og opp til noen år å lage. Den beste shoppingen i Side finner du i gamlebyen der du kan kjøpe klær, krydder og tyrkiske tepper for å nevne noe. Gull og skinn er spesielt billig, og det finnes mye å velge mellom. Har du ikke fått nok shopping burde du dra inn til storbyen Antalya, her er et besøk i den store basaren en selvfølge – husk å prute!


Side i Tyrkia byr på kort vei mellom interessante utgravninger og andre severdigheter. De lange herlige sandstrendene lokker til deilige ba og i gamlebyen kan du rusle rundt blant sjarmerende steinhus, butikker, barer og restauranter. Shopping i Antalya.


Men tyrkiske tepper er virkelig flotte. Så dersom du klarer å.

Det tyrkiske kjøkken er rangert som et av verdens beste. Mat og drikke i Tyrkia er for mange kebak, raki, meze og øl. Med barn i Antalya. Importerte varer er omtrent like dyre som hjemme. Alanya shopping og bazar Tyrkia.


Det er mange piratkopier i butikkene. Eksklusiv leilighet Alanya Mahmutlar Oba Tosmur Cikcilli Avsallar villa Alanya Kargicak Tyrkia. Finn ferien hos Ving. Denne vesle, koselige byen har to fine strender, en på hver side av gamlebyen, som ligger flott til på en klippe med utsikt til begge strendene. Side passer ypperlig for barnefamilier.


Her er det stille og rolig, og om kvelden stenges gamlebyen for biltrafikk. Flere av dem er historiske, og absolutt verdt å være med på om du ikke bare vil ligge på stranden. Du kan bli med på mange utflukter i Side. Ja, siden alt er billigere i Tyrkia gjelder jo også dette gull, så her har du muligheten til å handle flotte smykker til en billigere penge. Et kjede du har drømt om å eie, eller en fet gullring som får deg til å fremstå som en filmstjerne?


Utvalget er stort så ikke gå glipp av sjansen. Sørøst- Tyrkia er klassifisert som malaria-område. Helse- og sykehustilbud i Tyrkia , både offentlig og privat, er meget bra og godt utbygget.

Tyrkia markedsfører seg selv som et land man kan besøke for å få medisinsk behandling på private helseforetak. Her er det mange butikker og restauranter, men ingen kjente merkevarer for oss som kommer fra Norge. Det finnes også et shoppingsenter i Alanya, Alanyum shopping center.


Leiebil: jada, det går fint å leie bil i. Klimaet er varmt og solfylt om våren og mai og september er perfekte måneder å reise til denne delen av Tyrkia. Før og etter den virkelige høysesongen møter du en roligere side av Alanya, med alt du behøver men i en litt mindre skala. Derfor har vi satt sammen et bredt program hvor våre erfarne guider tar deg med til heseblesende actionturer, fristende shopping , fascinerende kulturseverdigheter og fortryllende natur.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg