onsdag 25. september 2019

Termostat varmekabler klikker

Termostat varmekabler klikker

Lavtbyggende og tradisjonelle varmekabler. Bunnpressede priser og rask levering! Termostat billigere her! Se vårt store utvalg. De Beste Priser Nå!


I går hørte jeg en merkelig lyd fra termostaten til varmekablene på badet. Det kom en serie raske klikkelyder etter hverandre, så stoppet det og alt så ut til å fungere normalt. I natt var jeg oppe på toalettet og da var badegulvet kaldt til tross for at det lyste i termostaten. Da er ikke din termostat så gammel. Men jeg ville heller byttet den enn å risikere noe.


I det den legger inn kabelen, så klikker det. Noen ganger hver gang, andre ganger av og til. Dette blir værre jo lenger man. Vi i MegaFlis fører en rekke produkter innen termostater, regulatorer og varmestyring til varmekabler og vannbåren varmeanlegg. I tillegg har vi et stort utvalg av tilbehør til disse, som veggbokser, gulvfølere og rammer.


Alt som har med varmekabler , og spesielt på våtrom og bad hvor folk oppholder seg nakne på våte gulv, ville jeg overlatt til fagfolk. Jeg ser så mye rart på jobb, og hvis folk attpåtil skal begynne på kablene sine vil jeg tro det fort kan ende dårlig. Hvis skaden har skjedd i varmekabler på et våtrom, bør du likevel være oppmerksom på at feilen kan være omfattende å utbedre. Her legges varmekablene i membranen, og etter reparasjonen må gulvet gjøres tett igjen. Det er svært viktig at membranen er tett, slik at man unngår fukt og råte.


Elektriker Har en termostat som klikker i forbindelse med badet. Hvis man skrur gradene på termostaten over 10-grader klikker. Har en Microtemp analog termostat som er defekt.


Men lyset er svakere enn de andre i huset og gulvet blir ikke varmt. Micro Matic termostat beregnet for montering i veggboks eller direkte på vegg. En termostat vil automatisk styre varmen ut ifra den faktiske varmen i rommet i forhold til temperaturen du har stilt inn på termostaten. Man finner denne informasjonen fra en føler. Da vil varmen automatisk reguleres og rommet får en mer stabil temperatur.


Har ringt til Micro matic og fikk beskjed om å bytte til den føleren som fulgte med termostaten fordi den gamle kan det være fukt på. Lurer på om det er noen elektrikerkyndige personer her inne som vet hva som kan være galt. Den lille lysdioden lyser rødt og grønt om hverandre som et diskolys. Blir det dyrt å reparere? Varmekablene på badet gir ikke varme lenger, og jeg mistenker at regulatoren er defekt.


Grunnen til at jeg poster her er at jeg vil gjerne høre om dere er enig i at regulatoren er årsaken før jeg bestiller elektriker. Etter løse ledninger er defekt termostat høyt oppe på listen over vanlige feil på varmekabler. Det beste resultatet oppnås med en separat kabel til føleren montert i eget rør. Vi er etter Forskrift om elektrisk utstyr § pliktig til å informere våre forbrukere at installasjonsmateriell ment for å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet.


Gulvføler til ELKO RS og Plus termostater. ELKO Super – termostat og effektregulator i samme enhet. Produktbeskrivelse: Microtemp er en elektronisk termostatserie for montering i standard veggboks eller direkte på vegg med påveggskappe MTC-VH. Velkommen til viivilla.


Vi i Villa - din tipser i villahverdagen. Som medlem på viivilla. Bytte termostat til varmekabler. Noen som har en anelse omtrent hvor mye det vil koste (inkludert ny termostat )?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg