torsdag 12. september 2019

Montering av ikea veggplater

Har du ti tommeltotter? Eller et par unger som henger rundt beina dine? Eller føler du at tida ikke strekker til? Vi kan hjelpe deg med alt av montering til kjøkkenet, badet, soverommet, stua eller bedriften din, så kan du konsentrere deg om alle de andre tingene.


De fås i hvitt og med marmormønster, slik at du kan gi kjøkkenveggene et klassisk, nesten skulpturelt utseende.

De gir en fin finish mellom benkeplaten og overskapene. Veggplater til kjøkkenet. Grunnen til at vi valgte veggplater er fordi vi ikke skal bo her mer enn 7-8mnd til, men ville pusse opp kjøkkenet. Vi har limt, ikke brukt skinner. Platene er enkle å skifte ut, og det billigste alternativet.


Se alle IKEA Family-tilbud. Her finner du en oversikt over alle tilbudene våre.

Book en interiørdesigner. Få hjelp av en interiørdesigner på nett eller varehus. Smarte oppbevaringsløsninger. Få gode ideer til smarte oppbevaringsløsninger. IKEA - LYSEKIL, List for veggplate, aluminium, Brukes sammen med LYSEKIL veggplater.


Ulike veggmaterialer krever ulike typer festemidler. Bruk festemidler som passer best til veggene i hjemmet ditt. De er stilige, holdbare og lette å holde rene, og de fås i en rekke farger og teksturer, slik at du kan personlig preg på kjøkkenet.


Beskytter veggen mot smuss og gjør det enkelt å holde rent. Nå dekker vi som eneste monteringsforetak hele landet! Som betrodd servicepartner for IKEA , Elkjøp og POWER, og med monteringserfaring fra store leverandører som HTH, Kvik, Sigdal, Drømmekjøkken og mange flere, er vi et naturlig valg for både borettslag. Alle vegger med feste til spiker eller skruer er egnet for å sette opp veggplater.


I denne filmen får du. Derfor er veggplatene av god kvalitet, ferdig tørket i fabrikk og gir ingen skadelig avgassing etter montering i hjemmet. Huntonit er de eneste interiørplatene som er anbefalt av Norges Astma og Allergiforbun og er kanskje verdens reneste panel – helt uten skadelige løsemidler eller kjemiske tilsetningsstoffer.


For å sikre deg mot at platen ikke glir, anvend noe som holder platen oppe.

Skyv hele platen mot den opplimte veggen og press platen hardt mot veggen ved hjelp av kroppsvekten. Du som har lang erfaring med montering av kjøkken, har kanskje andre måter å løse ting på. Vi ønsker deg lykke til med monteringen av et nytt Sigdalkjøkken. Alle kan montere Fibo gjennom våre enkle instruksjoner.


Kvalitet: Fibo er ledende innen utvikling og produksjon av veggpanel til bruk i våtrom og andre krevende miljøer der høye krav til fuktmotstand og slitestyrke er essensielt. Les mer på vår hjemmeside. Jeg forstår, ikke vis denne meldingen igjen.


Dette nettstedet benytter cookies. Steni AS leverer estetiske og miljøvennlige fasadeløsninger i høy kvalitet. Markedets beste fasadeplate og et fasadesystem som gir kunden en sterk og vedlikeholdsfri fasade.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg