mandag 2. september 2019

Vafler barn

Grove vafler med sjokolademelk er deilig, næringsrike og mettende for både små og store. Stek til kveldsmat eller bruk som niste. Se flere deilige vafler her. Vafler , en suksess både hos store og små.


Sett frem syltetøy, rømme, smør, sukker og brunost, da er du garantert at alle får sine ønsker oppfylt.

Prøv vår deilige vaffeloppskrift! Server vaflene med det du liker best! Denne oppskriften gir ca. Når pappa lager vaffelrøre blir det verdens beste vafler.


Han vet at litt lettrømme i vaffelrøren setter ekstra god smak. Rester av iskrem eller fløte kan også brukes. Sunne vafler til frokost.

Har du småspiste barn , kan sunne vafler faktisk være redningen som skaper hygge rundt matbordet igjen. Det å få de små til å presse i seg en kjedelig grovbrødskive med leverpostei en tidlig morgen, kan være en prøvelse. Når du lager verdens beste vafler starter du med å piske egg og sukker godt sammen. Deretter rører du inn melk, kulturmelk og vann. Bland sammen alt det tørre og pisk det inn i væsken til du får en klumpfri røre.


Det finnes derfor alltid en anledning å servere den gode, gamle, tradisjonelle vaffelkaken i. Oppskrift på vafler blir ikke så mye enklere enn denne. Du trenger ikke lete lenger. Her er den perfekte vaffeloppskriften. Dei fleste har vell fått med seg at det er den internasjonale vaffeldagen imorgon? Til anledningen har eg samla fire sunne og knallgode vaffeloppskrifter fra arkivet mitt.


Desse kan du fint nyte til frukost eller lunsj med den beste samvittighet, som gir deg god næring og stabilt bloduskker. Men hva med å servere en vaffel med ristede pinjekjerner og honning i tillegg til lettrømme og friske bær neste gang du skal steke vafler ? Det er ganske enkelt genialt og smaker helt utrolig godt! Da er det smart å variere oppskriften litt.


Se tipsene våre under.

Den perfekte grunnoppskriften på vafler er selvsagt god nok i seg selv, men bruk den gjerne som utgangspunkt for en mer kreativ middag, lunsj eller dessert. Ragnhild Carlsen i Ski fotball er blant de ansvarlige under Ski Storsenter Cup. Hun har inntrykk av at mange foreldre er blitt flinkere til å ta med matpakker til barn og unge på cuper.


Vi har sett flere som har spist medbrakte matpakker i helgen. Det er først etter kampen at spillere eventuelt kjøper vafler og kaker i kiosken, sier hun. Ifølge Mathisen og Sundgot-Borgen kan det være vanskelig å finne sunne alternativer på arenaer for barn.


Majoriteten av de tradisjonelle kioskene er fremdeles preget av lettvinte løsninger med pølser, vafler , kaker og godterier i idrettssammenheng, sier Mathisen. Hjemmelaget vaffelrøre holder seg minst en uke i kjøleskapet og kan fint fryses og tines senere. Datteren min hadde så lyst på vaffel til kveldsmat en kveld. Jeg tenkte: Hvorfor ikke lage en vaffeloppskrift som både er smart og superenkel å huske, slik at du kan piske den sammen både hjemme og på hytta - uten å ha oppskriften for hånden?


Seieren deler hun gladelig med sin mormor som hun fikk oppskriften av. Erstatter du mye av det fine melet med grovt mel og bruker både egg og melk i vaffelrøren blir de straks langt sunnere enn de tradisjonelle vaflene, og kan fint passe inn både i matboksen, til frokost, som mellommåltid eller som kveldsmat. Nystekte grove vafler smaker kjempegodt! Med grovt mel holder du deg også mett litt lenger.


Disse grove vaflene passer kjempegodt i matpakken eller som etter skoletid-mat som barn kan lage selv. Disse vaflene er tilsatt blant annet fullkornsmel og havregryn, noe som både gir en god smak på vaflene, samtidig som de er ganske sunne.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg