torsdag 5. september 2019

Kjøleskap brannfare

Vaskemaskiner, kjøleskap , tørketrommel, komfyr, integrerte hvitevarer mm. Hvitevarer for ethvert behov. Hva passer ditt hjem og kjøkken? Lyst på ny telefon? Alt av telefoner og tilbehør.


Direkte fra eget lager til lavpris. Kjøp Kjøleskap hos WhiteAway. Vi tilbyr oss å levere en ny komponent til alle som fortsatt eier et av disse gamle apparatene,. Man kan velge å gjøre rent eller holde det rent.


Det siste gir minst arbeid over tid. Utfordringen er imidlertid at mange steder i en bolig ofte havner på kontoen for å gjøre rent, rett og slett fordi de er vanskelige å komme til. Kompressorleverandør åtvarar mot brannfare i mest alle eldre kjøleskap og fryseboksar. Gasskjøleskap fra Hyttespesialisten er bygget med absorpsjonsteknologi og er dermed helt stillegående. Gass er en effektiv energikilde til kjøling av mat.


De må ikke brukes for å koble skapet til el-nettet. Hvis fuktighet kommer i kontakt med spenningsførende deler eller med tilkoblingsledningen, kan det føre til kortslutning. Skapet må ikke brukes i områder hvor det er fuktighet eller fare for vannsprut (f.eks. garasje, vaskekjeller etc.). Brannfare på kjøkkenet Advarer mot ukjent brannbombe på kjøkkenet:.


Rengjør avtrekksviften over komfyren hvert kvartal, og rengjør gjerne baksiden av kjøleskapet en gang i året. Det fungerer bra, men jeg synes det bør komme tydelig frem at man må kjøpe en slange med tilkopling i tillegg. Har du problemer med kjøleskapet ditt, kan du prøve følgende: 1) Undersøk ved å lukte: Det første, du trenger å gjøre er å undersøke med nesen hvis det er en sterk lukt av ammoniakk – Hvis kjøleenheten har vært lekker, det vil være en sterk lukt av ammoniakk.


Invented for life: vi vil at produktene våre skal vekke entusiasme, forbedre livskvaliteten og bidra til å bevare naturressurser. Det er ulovlig å dra skjøteledning fra ett rom til ett annet, så da er nok ikke lov å dra fra huset til annekset. Skjøteledning er ment som en midlertidig løsning, og kan medføre større brannfare da det blir skjøteledning kan bli overopphetet. Og dersom du har isbitmaskin må du være ekstra på vakt.


Spesialkoblingen mellom kjøleskapet og isbitmaskinen må være koblet av en fagmann. Dersom denne ledningen hopper av og vann fosser ut i huset, vil det være vanskelig å få det dekket av forsikringen. Plutselig må du ikke bare vaske området rundt komfyren, men kanskje også på og inni skap og skuffer samt på flater som benker, dører og vegger. Du kan jo forestille deg hvordan skinnende overflater som fliser og kjøleskap ser ut etter en helg med matlaging – for ikke å snakke om kjøkkenvinduene!


Kjøleskap som brukes til oppbevaring av brannfarlige varer, skal være spesielt bygget og tilpasset et slikt formål. Brannskap og kjøleskap hvor det oppbevares brannfarlige varer, skal ha korrekt faremerking (se vedlegg i HMS-håndboken). Et laboratorium med lukket dør er en branncelle, og her kan det oppbevares inntil liter A-væske. Sjekk om kjøleskapet er riktig installert. Velkommen til Samsung Norge.


Her finner du et bredt utvalg av innovativ hjemmeelektronikk og teknikk, deriblant smarttelefoner, tableter, TV-er, hvitevarer og mye mer.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg