mandag 30. september 2019

Julekule med fjær inni

Personlig pynt til juletreet. Julekule med bilde og tekst! Vi tilbyr et bredt spekter av forskjellige produkter. Løsvipper til Halloween, Festival og Hverdags. Gode Priser og Lynrask Levering!


Legg inn bilde og spill inn musikk i julekulen.

Kjøp den på Coolstuff! Bredt utvalg av varer innen segmentene man finner i hjem, på en hytte, inne og ute. Produkter du normalt finner i glassmagasin og lampebutikker. Vakker julekule med navn og årstall på en side og Min første jul på andre siden. Dersom du ønsker å bytte ut pappa med et navn, eller f. Nydelig glasskule, med hvit fjær inni.


Klar julekule med glitter inni og gullsnor. Glitter er løst inni og kan ristes for å få en snøeffekt. Med hvit fjær inni.

Julehilsenen dine kjære vil elske! Denne julekulen er en helt personlig form for juletrepynt, i hjerte-form eller den klassiske kule-formen, med ditt eget personlige bilde inni. Kommer med sølvtråd. Babyens julaubula er også perfekt for å overraske fremtidige besteforeldre, onkler og tanter med de gledelige nyhetene.


Julebjelken med bilde eller tekst er laget av høy kvalitet plast og kan slå. De har en sølvkrone med snor for å gi bauble det perfekte stedet i treet, med en gang. Navnet du ønsker på kulen skriver du i kommentarfeltet i kassen.


Kulen kommer i en gaveeske. Merk: Det vil ta et par ekstra dager før vi vil få sendt varene dine da vi må få satt navn på kulen. Velg navn og bilde du ønsker på julekulen din, og få gaven levert i god tid før jul. Send dette via e-post Blogg dette!


Nordens største utvalg! Fjær billigere her! VAKKER JULEKULE , BLANK MED RÅDYR INNI , Ø CM. NOK 2NOK 500. Jeg har laget juletrekuler med bilde av gutta inni , men du kan bruke akkurat hva du vil.


Eller hva med å lage en julegave med flere håndlagede juletrekuler – med bilder av mottakeren med venner eller familie inni ? Antagelig en julegave som vil falle i smak! Deretter er den pyntet med fire kubbelys, ekte gran og julekuler.

Delvis av terrakotta malt med Art Metall maling og delvis av glass dekorert inni med metallisk glimmerdryss i spesiallim. Leverandører soGlomvik går Herregår Cute N Cool Edelweiss og mange flere.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg