mandag 2. september 2019

Underlivet bilder

Vi har et stort utvalg design tilpasset livets viktigste øyeblikk. Last ned appen og bestill. Bevar minnene i en vakker og personlig fotobok. Bestill lett online her!


Jeg hadde til og med tanker om at jeg ikke ville føde for at noen så underlivet mitt. Jeg har nå innsett at jeg slettes ikke har noe å være flau over.

Bare mange år for sent. Guttenes underliv og pupper er det bilder av overalt, i all form for media. Jeg tror dette har bidratt til et mye mer avslappet. De siste årene har en ny type kosmetisk kirurgi fått oppmerksomhet. De har kjent på skam.


Fått åpenbaringer i jentegarderoben. Lett etter sine egne underliv i pornofilmer og følt at de ikke passer inn i et idealbilde. Underlivet Underlivet er en fagblogg om seksuell helse drevet av Medisinernes Seksualopplysning i Oslo.

Vask av underlivet med vann, såpe og vaskeklut skal kun gjøres på utsiden. Innvendig vask kan øke risikoen for underlivsproblemer som utflod og svie. Skjeden renser seg selv innvendig gjennom den naturlige utflod. I skjeden finnes det bakterier som har som oppgave å holde skjeden ren, og som ikke bør vaskes bort. Med stigende pH-verdi kommer ny bakterieflora som kan gi utflod med brennenede svie i skjeden og de ytre kjønnsorganene.


Mange kan også oppleve tyngdefornemmelse i underlivet , og at organene i bekkenbunnen faller ned. Skjedeveggene blir svake og kan bule ut fordi muskler og bånd i underlivet er blitt svakere som følge av østrogenmangelen. Kvinner sender bilder av underlivet sitt til Trine (24).


Dette er resultatet - Oldemor er min største fan. LAGER INTIMKUNST: Trine Helen Sejrup lager smykker med brystvorter og vulvaer som motiv. På samme måte som gutter, må jenter ta hensyn til at vi har kjønnslepper når vi for eksempel sykler. Kjøp deg en god sykkelbukse så unngår du å skjære bort deler av underlivet ditt, sier. Den vanligste plagen ved sopp i underlivet er endret utflod fra skjeden.


Du kan også kjenne kløe og sårhet. Soppinfeksjonen er vanligvis lett å bli kvitt, men hos enkelte kvinner kommer den stadig tilbake. Kløe i underlivet og sopp i underlivet er en vanlig plage for mange. Det er vi stolte av og veldig glade for.


For mange oppleves det ekstra ubehagelig på grunn av at det er et intimt område som gjør at man føler det er litt tabu å snakke om.

Utflod fra skjeden er noe alle kvinner har. Normal utflod holder underlivet friskt og gir god glid ved samleie. Forandring i utfloden kan være et tegn på en ubalanse i bakteriefloraen i skjeden eller sykdom. Nedsunken livmor eller livmorsfremfall har symptomer som tyngdefornemmelse i underlivet , og skyldes svekket eller slakkere opphengingsapparat for livmoren inne i bukhulen, med den følge at livmoren synker ned og eventuelt stikker ut gjennom skjeden. Herpesinfeksjon i underlivet (genital herpes) skyldes smitte av et herpesvirus fra åpne sår eller blemmer.


Begge virus kan gi infeksjon rundt munn og kjønnsorganene.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg