fredag 27. september 2019

Rullekake med krem

Rullekake med krem

Et stort utvalg av ansiktspleie, hårpleie, parfyme, dufter og mye mer til kvinner og menn. Gratis frakt, rask levering og dagers returrett. Opptjen BonusCash og spar opp til. Gode tilbud hos oss. Rullekake med krem er både rask og enkel å lage.


Kommer det gjester om en liten halv time rekker du å lage denne først! Noen frykter det å rulle sammen en kake. Pisk egg og sukker til luftig eggedosis 2. Sikt mel, kakao og bakepulver og vend dette forsiktig inn i eggemassen. Velkommen til mitt søte kakeparadis! Jeg har bakt og samlet kakeoppskrifter hele livet.


Her på Det søte liv viser jeg deg samlingen min med bakst og deilige kaker i alle slags varianter, lekker konfekt og nydelige desserter. Har du egg, sukker, mel og kremfløte er du ikke langt unna en lekker liten farsdagskake. Denne rullekaken med krem er både rask og enkel å lage. Alternativt kan du skjære den ferdige bunnen i tre like store deler og legge de sammen til en. Vi har fylt den med bringebærsyltetøy, men du kan selvfølgelig fylle den med det du liker aller best.


Fyll: rør syltetøy inn i pisket krem og fordel krem utover bunnen. Rull kaken sammen ved hjelp av bakepapiret. La den ligge kjølig med kjøten ned.


Smør pisket krem på rullekaken og topp med ferske bringebær før du serverer. Hvem kan vel egentlig motstå struttende jordbær og myk pisket krem rullet sammen i en luftig sukkerbunn med en knasende sprø sukkerkant? Tips: Jordbær kan byttes ut med andre bær, rørte bær eller syltetøy. Mange kaller denne klassiske rullekaken også for Swissrull. Fyll den med jordbær- eller bringebærsyltetøy og server med pisket krem.


Rullekake med krem

Enkelt å lage, og så godt. Rull sammen til en rullekake og server i skiver. Med krem som fyll må kaken rulles forsiktig sammen, ikke for stramt, slik at ikke all kremen tyter ut. Nydelig rullekake fylt med sommerens bringebær og nydelig.


Server vafler på en ny måte ved å legge et godt lag av krem og friske bær mellom hver vaffelplate. Visp egg og sukker til eggedosis. Sikt i det tørre og bland lett om med en slikkepott. Dekk et stekebrett med bakepapir og bre ut deigen i et rektangel ca xcm.


Rullekake med krem

Stek på midterste rille i varm stekeovn 2ºC i 8-min, til den så vidt har stivnet. Har du ikke friske jordbær kan du selvsagt bruke andre bær, eller smøre et tynt lag med syltetøy på bunnen før du brer på vaniljekremen. Stryk på syltetøyet eller bruk bær og ha på et tynt lag pisket krem. Verdens beste rullekake lager du selv! Denne kaken kan du lett bake på en liten time, hvis du får et uventet kaffebesøk!


Sjekk ut oppskriften på den her. Her har jeg lagd en helt klassisk variant fylt med rørt bringebærsyltetøy. Og så pyntet jeg den litt ekstra med pisket krem og syltetøy på toppen. Levert av: Anita Bakker Foto: Svein Brimi.


Har du prøvd å lage rullekake av marengsbunnen? Hvis ikke er det absolutt på tide! Denne herlige rullekaken består av deilig krem og blåbær. Mormors rullekake med bringebærsyltetøy og krem.


Lise Finckenhagen lager rullekake eller svissrull i radioprogrammet Jacobsen på lørdag.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg