tirsdag 10. september 2019

Scandic hotell københavn

Gratis avbestilling! Bekreftelsen kommer med en gang. Se anmeldelser og bilder. Sentrale beliggenheter. Eksklusive tilbud på overnattingssteder i utsolgte perioder.


Shopping og severdigheter som Tivoli finner du rett rundt hjørnet.

Hoteller københavn sentrum. Rett utenfor hotellet ligger livlige Falkoner Allé. Herfra kan du shoppe deg gjennom nabolagets hyggelige gater, slå deg ned på en av de mange kaféene, eller hoppe på metroen, som ligger bare få skritt unna hotellet.


Noen av rommene går over etasjer med loft. Ta en titt på bilder, les anmeldelser fra tidligere gjester og bestill hotell med vår prismatch. Vi vil også fortelle deg om hemmelige tilbud og salg når du registrerer deg for å motta våre e-poster. All our 4rooms have a contemporary design with either a city or country theme.


Our hotel is one of the largest conference hotels in Copenhagen, and our flexible conference rooms can accommodate from to 1people. En overnatting på hotellet er en opplevelse i seg selv.

Hvert av de 3rommene er unikt. Vores moderne konferencelokaler kan tilpasses alt fra små, intime møder til store arrangementer og events for op til 4personer. Alltid prisgaranti med lavest pris på nettet.


Strøget, museer og gallerier er kun minutter væk. Se vårt utvalg av pakkereiser, flybilletter og hotell her. Reis med Ving i dag! Restauranten på stedet tilbyr dansk okse-, kalve- og svinekjøtt av høy kvalitet samt økologiske grønnsaker.


Det nye hotellet vil ha en sentral beliggenhet, like utenfor Nørreport stasjon. Den danske hovedstaden er vakker, med utallige restauranter og shoppingmuligheter. København er en trendy by med mye å oppleve. Det har timers security, romservice og skopuss samt et bestemt røykeområde, en heis og en garage. Barer og en fornøyelsespark er en spasertur fra hotellet.


Det nye Scandic - hotellet vil ha en sentral beliggenhet, like utenfor Nørreport stasjon. Bo i sentrale Vesterbro for en helg på hotell med planer om å oppleve byen. Scandic har tegnet en langsiktig leieavtale med Skanska for driften av hotellet som har 3rom. For å nyte den danske livsstilen kan du sykle rundt som danskene gjør, ta en spasertur langs innsjøene og smake på danske bakverk. WiFi og tilgang til treningsrom tilbys kostnadsfritt.


Atmosfæren er varm og imødekommende og indretningen er holdt nordisk klassisk design. Scandic Sydhavnen har ett perfekt läge, oavsett om du letar efter ett modernt konferenshotell eller ett hotell för familjesemestern.

Från vårt hotell har du nära till flera av Köpenhamns mest populära attraktioner, som nöjesparken Tivoli och The Blue Planet Om du kommer till Köpenhamn med flyg så ligger vårt hotell endast km från stadens flygplats, Kastrup. Vi brænder for at rejse. Hver dag inspirerer vi millioner af rejsende, som vi når ud til gennem lokale hjemmesider på sprog.


Allier dig derfor med os, når du skal reservere det perfekte hotel , resort, gæstehus, feriebolig, lejlighed eller træhytte.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg