tirsdag 10. september 2019

Enkle hekle oppskrifter

Velkommen til FRAYAs garn univers. Stedet hvor alle garnprosjektene våre blir geniale. I denne bloggen har jeg samlet hekleoppskrifter innen mange kategorier. Hver dag legger vi ut tips om en gratis hekleoppskrift. Vårt nye tiltak er Hobbii Design, hvor du blant annet kan finne forskjellige hekleoppskrifter som våre flinke designere har utviklet.


Oppskriftene er enkle å kaste seg over og byr på bildeguider som gjør det lettere å oppnå suksess med oppskriftene våre.

Her finner du mer enn 120. Oversikt over hekleoppskrifter kategorisert etter forskjellige ting du kan hekle :-) Hekling er virkelig en morsom hobby og mulighetene for hva man kan lage er ustoppelig. Denne katalogen over hekleoppskrifter er forholdsvis ny her på siden vår, derfor vil nye oppskrifter jevnlig legges til.


For at syingen alltid skal være en glede, og for å gjøre plaggene jeg lager unike, ønsker jeg å ha en del kreativ frihet på det jeg lager på bestilling. Du velger selvfølgelig ønsket plagg, str og f. Strikkeoppskrifter og hekleoppskrifter. Vi har et bredt sortiment av strikke- og hekleoppskrifter til nettopp ditt prosjekt. Hos oss finner du en mengde oppskrifter innen strikking og hekling.


Alle oppskriftene våre er på norsk dersom ikke annet er angitt.

De fleste er gratis. Liker du også å sy og strikke? Se våre søstersiders oversikter over barneleker du selv kan sy og strikkeoppskrifter på barneleker. Heklet med enkel tråd og nål nr mm!


Både Dragen over og Lammet under har eg heklet, brukte ei lita uke på en om gangen. Skal jeg avsløre en liten hemmelighet? For meg har hekling vært den mystiske lillebroren til strikkingen, men så fort jeg fikk dreis på de grunnleggende maskene, viste det seg å være enda enklere enn å strikke. Finn også mye mer inspirasjon og gratis hekleoppskrifter her, og gå på oppdagelsesferd i alt du skal bruke for å hekle her. Det er lett å hekle lue!


Så burde det være enkelt å komme igang Jeg håper at du føler deg klokere på håndverket, og at du har lyst til å kaste deg ut i mange flere hekleprosjekt i fremtiden. Prøv deg gjerne frem med forskjellige farger, garn tykkelse, heklekroker og få dine egne s. Med masse hekling blir det etter hvert en del oppskrifter og. Så her er det bare å hekle i vei og låne oppskrifter. Du starter med å hekle halvstaver i den 3. Design og modell: Tove FevangFoto: Geir ArnesenGryteklutene hekler du på en kvel hvis du kan hekle fra før. En fin gave og grytekluter er jo noe alle trenger.


Våren nærmer seg men en lue er alltid god å ha uansett årsti enten du sitter ute en kald vårkvel er ute på sjøen en vindfull dag, har en bad hair day eller rett og slett bare vil ha lue på deg! Jeg skrev en oppskrift på en enkel lue til kusinen min i fjor vinter og jeg tenkte jeg ville dele den med deg også! Hun har i grunnen enkle design så dette er absolutt noe for alle!

Jepp, er du en ganske fersk med strikkepinner og ikkje minst heklenåla så BØR du stikke innom henne HER! Enten du er erfaren eller nybegynner så har du virkelig muligheten til å både strikke og hekle deg mye fint! Få et trendy og personlig hjem med enkle og morsomme hekleoppskrifter. Både Nærø og Frydenlund synes det er ekstra morsomt å hekle interiørting, da har du også større valgfrihet når det gjelder garn. Når man hekler klær, må garnet være behagelig å ha på seg.


Da blir ofte garnet litt dyrere. Trenger du hekleoppskrifter til påske? Husk at vi har en egen kategori for strikkeoppskrifter. Vil du strikke noe til påske, klikker du her for strikkeoppskrifter. Filtrer strikkeoppskrifter for å finne det helt riktige design i det garnet og formen du ønsker, eller bli inspirert til ditt neste prosjekt.


Søk mellom tema som påske og jul, dåp og bryllup, eller er det ikoner du leter etter, som Marius eller Nancy?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg