onsdag 4. september 2019

Proteinrik lunsj

Proteinrik lunsj

Se utvalget vårt nå. Sukkerfri og proteinrik sjokolademousse med vaniljesaus. Frister det med luftig, siljemjuk sjokolademousse. Er det noe som blir liggende igjen i skuffen hos oss så er det lomper av alle slag. Havre, spelt, vanlig lomper og wraps til fredagstaco´n.


For min del glutenfrie, men familien spiser alle typer. Her finner du en deilig proteinrik og næringsrik lunsj du lett kan ta med deg i matboksen! Jeg pleier ofte å fikse en pizza i helgene, fryse ned og bruke som lunsj gjennom uka.


Lag med nøttebunn (mandler, litt cashew og sopp, noe krydder og egg, kanskje proteinpulver med nøytral smak om du har) og masse kjøtt og anna digg på, så blir den proteinrik ! Det kan du jo spise kaldt eller evt varme opp i en mikro elns. I dag har jeg en sunn og proteinrik lunsj til dere – perfekt å ha med i matboksen! Oppskrift: (porsjon) egg ss vann ts smør skiver kalkunskinke ss cottage cheese salt og pepper. Pisk egg og vann sammen, ha i skinke skåret i mindre biter.


Proteinrik lunsj

Ha litt smør i en panne og hell i eggeblandingen. Sliter litt med lunsjen. Har ikke muligheter til å varme opp mat på jobb. Kunne tenkt meg å spise mer proteiner til lunsj. Ligger på ca 1gr proteiner, skulle vært oppi 1i forhold til vekta mi.


Noen tips til proteinrik lunsj som ikke må varmes opp? Wraps er enkelt og raskt å lage samtidig som det smaker supergodt! Lag gjerne et par wraps ekstra som du kan ha som lunsj eller mellommåltid senere på dagen. Velg fullkornwraps som er laget med en grovere meltype da dette vil bidra til et høyere innhold av fiber, samt vitaminer og mineraler. Vi er i gang med ei ny veke og dei fleste av oss har en rutineprega kvardag med skule eller jobb.


Proteinrik lunsj

Lunsj og matpakke er en som regel en del av kvardagen og eit viktig og nødvendig påfyll underveis. De som følger meg jamnt og trutt kjenner nok igjen denne oppskrifta på matmuffins – det er nemlig matmuffins med utgangspunkt i mine tidligere oppskrifter på blant anna proteinrikt havrebrø proteinrike havrebriks, rundstykker og hamburgerbrød. Kosthol kropp, trening og sport Kosthold og livsstil. Er du opptatt av å få i deg proteinrik mat kan du enkelt sikre proteininntaket ved å spise nok:.


Proteinrike vafler med kulturmelk - perfekt for deg som er opptatt av trening og sunt kosthold. Posts about lunsj written by Mona H-K. Vi hadde en liten periode med dilla på italiensk mat for en liten stund siden, og da jeg fant en indrefilet på på butikken vridde jeg det til en italiensk lunsj. Jeg surfet litt inne på nettsidene til Funksjonell Mat da jeg fant oppskriften på denne Glutenfri Pizzabunnen. Jeg har lurt litt på hva jeg skal finne på med dette nye solsikkemelet og testet pizzaen sporenstreks.


Proteinrik lunsj

Lunsj Sunne snacks Brød Kaker Juice-oppskrifter Smoothie Pannekaker Dessert Vegetarmat Helse. Frokosten er det første måltidet du spiser, enten det er klokka eller 12. En frokost skal være proteinrik , inneholde en del fett og moderat med karbohydrater.


Jeg foretrekker en kjapp frokost som gir langvarig metthetsfølelse. Også spiser jeg heller mer mat senere på dagen, når jeg er mer sulten.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg