fredag 25. juli 2014

Valuta kurs

Norges Bank noterer ca. Kursene publiseres ca. Kalkulatoren gir deg raskt en indikativ kurs. Finn kurser for de fleste valutaer.


Her kan du se kurs for Amerikanske dollar (USD), Britiske pund (GPB), Euro (EUR) og mange flere.

Egir deg det aller siste fra aksjemarkedet og tar pulsen på norsk og internasjonal økonomi, sammen med de ferskeste nyhetene fra felter som IT, ledelse, bil og personlig økonomi. Kontohjelp gjør regnskapet enkelt. Konverter penger i Indisk rupi (INR) til og fra utenlandske valutaer ved hjelp av oppdaterte valutakurser.


Hva er en valutakalkulator ? En valutakalkulator er kort sagt en omregner eller en kalkulator som omregner forskjellig valuta. Det kan være praktisk å ha tilgang til en valutakalkulator for deg som skal på reise til utlandet, hvis du handler i utlandet eller for deg som reiser mye i løpet av året. Innen finans beskriver valutakursen (også kjent som vekslingskursen) mellom to valutaer hvor mye en valuta er verdt målt i en annen.


For eksempel betyr valutakursen norske kroner (NOK) per euro (EUR, €), at norske kroner er like mye verdt som én euro.

Hvorfor bruke en valutakalkulator? Enkel tilgang til valutakonvertering er ofte nyttig. Dette kan være greit for mennesker som reiser mye i utlandet eller for deg som handler mye med utlandet, men også deg som skal på ferietur til utlandet. Valutakurs , prisen eller kursen på utenlandsk valuta.


Med vår valutakalkulator for mobil kan du enkelt beregne dagens valutakurser. Finn dagens valutakurs for NOK - ISK (Island) Valutakalkulator. Skriv inn det beløpet du ønsker å veksle, og fyll ut hvilken valuta du vil veksle fra og til. Her kan du regne om utenlandsk valuta til norske kroner med dagens omregningskurs for Tolletaten. Du kan også finne en liste over alle valutakurser og historiske kurser.


Välkommen till Valutor. Vi erbjuder dig en lätt översikt över de aktuella valuta och växlingskurserna! Med vår enkla kalkylator kan du snabbt konvertera mellan olika valutor och se hur mycket du får i respektive valuta.


En valuta er primært en enhet for eller benevning på et betalingsmiddel for ett eller flere land. En sekundær betydning er pengeverdi, da som regel i ordsammensetninger. Merk: Informasjon er ment å informere, ikke for handel eller rå og kan bli forsinket.


Bitcoin-pris i US NOK og EURO Bitcoin-pris i NOK (BTC til NOK) Her finner du både gjeldende og historiske valutakurs for Bitcoin (BTC).

Nedenfor finner du også vår smarte og raske valuta omformer for raskt og enkelt å bytte mellom Bitcoin (BTC) og NOK (NOK). Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å gi deg en best mulig brukeropplevelse på DN. Disse brukes til analyseformål, produktforbedringer samt tilpasning av annonser og innhold. Växelkurs hos de olika bankerna samt valuta värde. SVENSKE KRONER - VALUTAKURS SEK.


Velkommen til vår valutakalkulator for svenske kroner som gir deg muligheten til å sammenligne dagens oppdaterte valutakurs med en rekke andre inkludert norske kroner. Hold ctrl tasten nede.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg