onsdag 23. juli 2014

Best i test solkrem 2018

Kroppen din utsettes for ytre påvirkninger hver dag. Få en herlig brunfarge. Inneholder gardenia. Suppler med kosttilskudd. Fyll på med vitaminer og næring. Velduftende, nydelig deo.

Velg den som passer deg. ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer. Stort utvalg av skjønnhetsprodukter med fri frakt, rask levering og lave priser. Nordens største skjønnhetsbutikk på nettet innen parfyme, hårpleie, hudpleie og makeup. Profesjonelle råd fra våre hudterapeuter - gjør vår hudtest allerede i dag!


Er de enkle å påføre og trenger raskt inn i huden, og hvor godt tåler de vann. Vi har testet solkrem. Se hvilken solkrem som ble best i test her.


Solkremene er kjøpt på apotek, parfymeri, helsekostbutikker, dagligvarebutikker og klesbutikker med kosmetikkavdeling.

Testen er utført av danske TÆNK. Det er sett etter stoffer som kan være skadelige for miljøet, allergifremkallende eller hormonforstyrrende. Hvor ofte bør en solkrem byttes ut?


Kan for eksempel en solkrem fra fjoråret brukes i år? Et smart tips kan være å sjekke utløpsdatoen på produktet før du tar det i bruk eller se etter krukketegnet på baksiden av emballasjen. En solkrem kan miste beskyttelseseffekten over ti spesielt hvis du har hatt den fremme i høy temperatur.


Vi er så hoppende glade for at solen endelig har begynt å titte frem, og har testet ulike solkremer de siste årene. Men hvilken når helt opp, og blir best i test for hver enkelte? Den perfekte solkrem er som en mirakelkrem mot aldring, og like viktig som å finne de mest ettertraktede solbrillene. Se våre favoritter her! I likhet med i fjor og året før, er det fortsatt Dermica som troner øverst som den beste solkremen for barn.


Den får poeng for at den er god å smøre ut på huden, og den beskytter bra mot solen. I tillegg fant testene at solkremen ikke inneholder skadelige stoffer. Den skal også gjerne være mild mot huden og miljøet. Beste solkrem er Riemann pLotion SPF 20.


Denne har vunnet test i danske forbrukerrådet og danske tenk. Beskytter deg i timer med kun en påføring, den er også vannfast. Solkrem er et viktig vern mot solstrålene, og derfor må det være enkelt å gjøre gode valg.


Det er helt feil og unødvendig at økt risiko for kropp og klode er prisen for nødvendig beskyttelse, uttaler Flesland.

I ansiktet bør du faktisk alltid ha solfaktor. Beskytt huden din mot skadelig stråling, som kan gi pigmentflekker og solskader med en god solkrem med faktor. De aller fleste kvinner og flere og flere menn bruker en form for ansiktskrem enten det er dagkrem, nattkrem, et serum eller en form for moisturizing.


Forbrukerrådet har gjennomgått solkremer og sjekket dem for hormonforstyrrende og allergifremkallende stoffer, eller kjemiske stoffer i nanoform. Og sjansen er stor for at du får med deg en solkrem hjem med problematiske stoffer. Nedenfor finner du oversikt over hvordan solkremene kommer ut i vår test. Her kan du lese om hele testen - også kremer for barn.


Solkrem kan likevel inneholde mange stoffer som kan skape problemer for helse og miljø. Hvilken solkrem bør du kjøpe? Test av forskjellige solkremer avslører store forskjeller. Skygge fortsatt best Skyggen gir fortsatt beste beskyttelse for huden.


Den vinner blant annet på grunn av veldig bra skjerm, den lett å bruke, den har toppytelse og god batteritid.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg