fredag 18. juli 2014

Røde flekker på tunga

Men du kan gjøre noe hjemme, for å fjerne flekker rød tunge. Gå gjennom følgende konto for å hjelpe. Det kan være flere årsaker bak forekomsten av røde prikker. Kartformede røde områder med hvite demarkasjonslinjer.


Det geografiske mønsteret skifter gjerne utbredelse og lokalisasjon. Ved geografisk tunge.

Rødme marginalt på tungen. Det finnes en rekke mulige forklaringer på hva tungetilstander og forandringer på tungen kan skyldes. Tungen kan røpe mer om deg enn du tror. Tungeplager ha mange forskjellige sykdomsårsaker - deriblant bakterie- og soppinfeksjoner, allergier og i enkelte tilfeller også hudsykdommer.


Røde flekker på tungen. Dette er irritasjon i munnvikene. Huden i munnvikene kan sprekke, bli skjellete eller rød. Glatt tunge med rødlig overflate - kan være tegn på vitaminmangel som for eksempel B-vitamin eller mangel på jern.


Hvite eller røde flekker - dersom.

Sår på tunga - sår som ikke. Etter ytterligere et par dager utvikler det seg et utslett på armene, beina og overkroppen. Utslettet består av prikker som er lyst røde , sammenflytende og med varierende form. Skarlagensfeber: Først blir tunga rød med store prikker, ofte med et hvitt belegg i midten. Skraper du bort dette belegget, ser du at slimhinnen eller tungen under er skarpt rød og blør lett.


Det er heller ikke uvanlig at munnvikene er såre og skjøre (angulær cheilitt). Soppinfeksjon i munnhulen kan også ses som røde flekker uten hvitt belegg. Utseende slimhinnevevet i munnen og tungen kan fortelle mye om den fysiske helsen til barnet, tilstedeværelse av unormalt i kroppen, samt de tidlige stadier av noen sykdommer, inkludert katarr naturen. Språk i flekker i et barn er en indikasjon på at det er noen feil i kroppen. Flekker , uavhengig av deres farge og mengde, er ikke en.


Du må bare hjelpe meg! Hva kan dette være fornoe? Kan dette være grunnen? Jeg har fått røde flekker på ytterkanten av tunga. Oral candidainfeksjon (trøske).


Kremaktige belegg som kan skrapes av og etterlater en rød , lettblødende overflate. Bare rød , sviende slimhinne kan også forekomme. Hvitlige flekker på slimhinnen uten kjent årsak, med unntak av bruk av tobakk.


Blemmer på tunga er vondt både når man skal snakke og spise.

Uansett hva så kommer blemma i veien når man rører tunga. Her er et lite kjerringråd mot problemet. Munnhulen vil altså da være fylt av områder med belegg eller hvite flekker på tungen på innsiden av barnets kinn.


Det kan se ut som melkerester, men det sitter fast, forteller Mikalsen. Og ifølge helsesøsteren kan soppinfeksjon på brystknoppene hos mor gi en stikkende eller brennende smerte i brystet, både under og spesielt etter amming. Første gang man får viruset i kroppen kan man imidlertid bli syk med feber, slapphet og små blemmer på leppe, tunge og tannkjøtt.


Alle artikler i NEL og på NHI.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg