mandag 28. juli 2014

Hos martin restaurant

Vi er en familiedrevet restaurant med kokken Martin i spissen som sørger for den gode maten, mens kona Annette, deres tre døtre og de øvrige ansatte sørger for å ivareta gjestene. Hos Martin Vinter platte. Dansk restaurant i Fredriksta opplev god hjemmelaget dansk mat og dansk hygge hos oss! Utvalgte forretter, minimum slag kjøtt, varierende dessert utvalg. Restaurant hos Martin , Fredrikstad.


Se reiseanmeldelser, objektive bilder og gode tilbud på Fredriksta Norge på TripAdvisor.

Se reiseanmeldelser, objektive bilder og gode tilbud på Fredriksta Norge på TripAdvisor. Her serverer vi klassisk dansk julebuffet, med typisk danske godbiter for julen. Er dette ditt firma?


Endelig sammen igjen! Så langt er det spilt inn episoder. Nyd det i vores hyggelige restaurent eller tag maden med hjem. Sven Nordin spiller Martin Amundsen, en alminnelig og ukomplisert mann som driver sin egen kafé.


Denne ligger i Normannsgate på Kampen, rett foran Kampen kirke.

Martin er gift med Elisabeth Solvang, spilt av Henriette Lien. Elisabeth er en bestemt og konservativ dame som gjerne vil ha det siste ordet. Denne varen er for tiden ute av produksjon og Platekompaniet har dessverre ikke mulighet til å skaffe denne varen. Dersom den blir tilgjengelig igjen i fremtiden, vil vi legge ut informasjon her. Les mer på Platekompaniet.


Unsubscribe from ken martin olsen? This feature is not available right now. Please try again later.


The restaurant felt like an extension of somebody’s home, which is exactly how I think a good restaurant should feel. Thea, Gabels gate 1. Maden kan tages med som take-away eller nydes i vores hyggelige restaurant , hvor der er plads til siddende gæster. I restauranten finder du desuden et udvalg af lækre vine, som både kan nydes i restauranten eller tages med hjem, samt et lille udvalg af delikatesser, som kan bruges til at gøre din madlavning i hjemmet lidt sjovere.


Maten er bra hos Beijing Palace, men stedet har også en godt skjult hemmelighet. Vi går op i, at vores råvarer har en vis kvalitet, så den mad vi laver bliver særlig smagfuld. Martin ’s Gastro er en hverdagsrestaurant, hvor du kan tage hele familien me når du vil springe madlavningen over derhjemme.


Foran oss er skuespillerne Nils Vogt, Henriette Lien og Elsa Lystad i aksjon. Men blant gjestene i kafeen til Martin , alias hovedrolleinnehaver Sven Nordin, er det også flere mindre kjente fjes.

Skaper Bjarni Thorsson Rolle Skuespiller Martin Amundsen Sven Nordin Elisabeth Solvang Henriette Lien Lauritz Bjørnar Teigen. Handling: Martin (Sven Nordin) er en nyskilt kafeeier som drømmer om en stabilt forhold. Martins beste venn Lars (Nils Vogt), er skuespiller og medeier i kafeen. Martin og Lars har utviklet et sterkt avhengigforhold til hverandre. Nora (Hege Schøyen) er nyinnflyttet nabo.


Hun er en flørt, men hevder hun bare vil være gode venner med gutta. Flammen er en families ønske om at skabe et hyggeligt sted for alle, med noget for enhver smag og hvor man på god sønderjysk manér bliver richte godt sat (rigsdansk: rigtig godt mæt), uden at det har kostet en bondegård.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg