torsdag 31. juli 2014

Hvor skal man bo i københavn

Kjapt og lekende lett å booke med. Enkel og trygg nettbooking. Les ærlige gjesteomtaler – book nå!


Hit er det perfekt å reise for noen dager med shopping, fornøyelser og danske smørrebrød. Her tipser vi om hvor i byen du skal lete etter hotell.

Eventyr er alltid til stede i Nimbs unikt innredede suiter. Og da må man bo og spise som byens innbyggere. Vi droppet hotell denne helgen og leide heller en leilighet på Airbnb. Der leier folk ut sine egne hjem, så du får virkelig en følelse av hvordan det er å bo i byen du besøker.


Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil. København oppleves best på dansk vis. Hvis det skal være centralt kan jeg kun anbefale Islands Brygge.


Vi har boet der i små år.

Metro lige rundt hjørnet. Så min til lufthavn, min til strand (min til havnebad), min til centrum og under min til Fields. Desuden så ligger Amagerfælled tæt på hvis man vil have et grønt område.


Hennes studio er åpen for alle, enten man vil gå på faste kurs, droppe innom eller gå på ulike workshops. Hun har til og med en leilighet i tilknytning til lokalene, som hun leier ut til de som måtte ønske det. Da er det veldig praktisk at man har hotell i gangavstand så man kan dra tilbake til hotellet med varene, før man drar utigjen på kvelden.


KØBENHAVN (VG) - Vi skal til Køben - men hvor skal vi bo. Det spørgsmål er der sikkert mange kommende tilflyttere, der stiller sig selv, og det kan da også være en jungle at finde ud af, hvor man skal bo i Hovedstaden. Har du tenkt i de samme baner?


Men Ruud har også besøkt – og bodd i – Kongens by med barn. Han deler gjerne sine tips til aktiviteter og spisesteder som egner seg for barnefamilier. Guidebokforfatteren er nemlig ikke i tvil om at hele familien vil elske Køben. Byen er lagt til rette for at man skal hygge seg, også med barn. Du skal være abonnent for at lytte til denne automatiske.


Men jeg aner intet om området derovre, så jeg håber der er nogen herinde, der kan hjælpe mig. Selvfølgelig med stjernerestauranten Noma i spydspissen, men også i kjølvannet har det skjedd så mye. Som udgangspunkt skal du mindst opholde dig 1dage om året i boligen.

Du kan dog godt tage på eksempelvis en årelang jordomrejse uden at leje boligen u så længe du ikke framelder dig folkeregistret. Så længe man har en fornemmelse af, hvad det er, man ønsker at spise, og hvor det er, man ønsker at tage hen, så bliver det lidt nemmere. I Hamborg er der ikke nogle områder jeg decideret vil fraråde dig at overnatte i, men der er selvfølgelig nogle at foretrække. Som sagt, så skal du nok finde et godt ste så længe du holder dig nær centrum og offentlig transport. Hvor skal man ikke bo i Hamborg?


Men vi ved simpelthen ikke, hvor det er godt at bo nær KBH. Valby og er glade for det, men vil gerne have en smule mere natur og luft omrking os (og mindre trafik). Min kæreste arbejder i Søborg, og min familie bor på Vestsjællan og jeg vil derfor helst ikke for meget nordpå. Området skal være børnevenligt, med gode daginstitutioner i nærheden. Hvis du hverken har egen dusj eller fellesdusj må man til en svømmehall eller lignende.


Noen få av disse tar ublu priser og setter regler for hvor sent du kan være ute etc (!).

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg