fredag 18. juli 2014

Tarifflønn regnskapsmedarbeider 2017

Les mer om tariff, tarifforhandlinger og fordelene ved å være medlem i Finansforbundet her. Slik forgår tarifforhandlingene under lønnsoppgjøret hver vår. Foreslår nye endringer.


Forsikring og banker. Jobbsikkerhet og lønnsvekst. Lønnstabell gjeldende fra 1.

Excel) For deg som har gått over fra 1til 12-måneders lønn. Du fikk kompensasjon på , og årslønnen din ble deretter delt på i stedet for 1for å beregne månedslønn. Mindre lønnsforskjeller mellom kjønnene. Den gjennomsnittlige månedslønn for alle ansatte var 45. Dette er en økning på prosent.


Månedslønn er hovedbegrepet i lønnsstatistikken og omfatter avtalt lønn, uregelmessige tillegg og bonus. Overtidsgodtgjørelser er ikke medregnet i månedslønna. Fy flate for noen lønninger!


Trist at det ikke skal lønne seg å ta en skikkelig utdannelse.

Surt for oss med mangeårig utdannelse i høyskole- og universitetssystemene, som ikke får mer enn knapt nok til salt i grøten. Lønn regnskapsmedarbeider - Anonymforum - Skravle. Mange tror at Norge har en nasjonal minstleønn. I stedet har hvert yrke gjerne en egen tarifflønn som forhandles fram av partene i arbeidslivet. Rett på minstelønn har du derfor kun om jobben din er underlagt en tariffavtale.


Hvis du ikke har tariffavtale der du jobber, har du altså ikke rett på noen spesiell minstelønn. Er økonomistudent, og har et år igjen på bacheloren. I tillegg har jeg jobbet deltid som regnskapsmedarbeider i et år nå, og har lært en god del. Har jobbet med kontering og bokføring av faktura, inn- og utbetalinger, kasseoppgjør, bankavstemming, leverandør- og kundereskontro, og diverse. Ikke sikker på om dette er rette å plassen å spørre om dette, men våger meg likevel #128578; Hva er vanlig lønn for en helt fersk regnskapsmedarbeider ? Skal på jobbintervju, og regner med å få spørsmål om hva jeg forventer i lønn.


Greit å vite sånn ca. Spørsmål fra Frida. Ligger under emnet. En tariffavtale er en avtale om lønns- og arbeidsvilkår, som for eksempel minstelønnsbestemmelser, spørsmål om rettigheter når det gjelder pensjon, arbeidsti overtidsbetaling, velferdspermisjoner og videreutdanning. Tariffavtalen er inngått mellom en arbeidsgiverorganisasjon og.


Hva kan man regne med som lønn 100. Reiseregninger, A-melding, registrering av fraværet, håntering av arbeidskontrakter, tarifflønn. Ledige stillinger innen dette fagfeltet: Regnskapsmedarbeider.

Tarifflønn Obligatorisk Tjenestepensjon Tett oppfølging av. Det var jo egentlig det jeg ville jobbe med. Men etter studiene fikk jeg ingen revisjonsjobb. Så da tenkte jeg at det ikke ville skade å bli autorisert regnskapsfører først. Vi bruker informasjonskapsler utstedt av tredjepart for å gi deg mer relevante annonser og tilbud i andre kanaler.


Sett deg inn i satsene som viser hva du minst bør ha i timelønn! Vi gir deg oversikten over hva du kan forvente å få betalt for den jobben du utfører. Ufaglærte uten bransjeerfaring skal ha en minstelønn på kr 17og ufaglærte med minst ett års bransjeerfaring kr 1850. Arbeidstakere på under år skal ha en minstelønn på kr 1130. Satsene gjelder fra 1. For jordbruk- og gartnerinæringene er minstelønn for ferie- og innhøstingshjelp pr.


Partene ble enige om en ramme på prosent etter mekling helgen 30. Dere som er kontoransatte, hvilken stilling og lønn har dere. Flere resultater fra forum. LØNN , GJENNOMSNITTSLØNN – Her er gjennomsnitts-lønnen i 300.


Her finner du resultatene fra den siste lønnsundersøkelsen utført for autoriserte regnskapsførere.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg