fredag 25. juli 2014

Temperatur mallorca

Finn fantastiske tilbud på reiser. Beskyttet av reisegarantifondet. Restplasstilbud på pakkereiser. Alltid gode tilbud. Fantastiske tilbud på storbyferie.

Din reise begynner her. Været på Mallorca : Solfylte og varme sommere. Regn og torden forekommer. I innlandet er det noen grader varmere.


Forsommeren er noe svalere, og for mange mer behagelig. Varmetopper på opptil grader kan forekomme på sommeren, men relativt sjeldent. Mallorcas klima og temperaturer har bidratt til å gjøre dette til et av nordmenns favorittdestinasjoner i en mannsalder.

Du kan godt besøke Mallorca når som helst på året, men kommer du i perioden oktober til mai for å slikke sol og bade, vil det ikke være noe problem å finne et ledig sted å sette strandstolen sin. Up to days of daily highs, lows, and precipitation chances. Mallorca befindet sich im westlichen Mittelmeer, ist ungefähr 1Kilometer vom Festland Barcelonas entfernt und wird zu Spanien gezählt, auch wenn die Insel besonders unter deutschen Touristen einen ausgesprochen guten Ruf genießt. Værsymbolet gjelder for hele perioden, temperatur - og vindvarselet er for det første tidspunktet.


Mallorca og Palmas klima og temperaturer har bidratt til å gjøre dette til et av nordmenns favorittdestinasjoner i en mannsalder. Du kan godt besøke Palma når som helst på året, men kommer du i perioden oktober til mai for å slikke sol og bade, vil det ikke være noe problem å finne et ledig sted å sette strandstolen sin. Zum Nachmittag setzt sich die Sonne durch.


Her på siden finder du informationer om vejret på Mallorca , måned for måne med gennemsnitstemperaturer for både luft og vand. Mallorca har i gennemsnit, mere end 3solskinsdage på et år. Mallorca (fra latin insula maior stor øy) er en av øyene i øygruppen Balearene (Islas Baleares) som ligger i Middelhavet like utenfor kysten av Spania. Hovedstaden på øya er Palma, som også er hovedstad i regionen Balearene. Bestill drømmeferien med Agoda.


Det er stort sett behagelig temperatur året rundt. Det betyr varme, tørre somre og våte, men milde vintre. Mallorca er et herlig reisemål året rundt, med typisk middelhavsklima.


Foretrekker du varme, sol og bad bør du reise i høysesong – juli og august – med en perfekt temperatur på rundt grader midt på dagen.

Hier alle Infos rund um das Wetter für Ihren Urlaub auf Mallorca und für alle Reisemonate. Klimatet är typiskt medelhavsklimat med varma somrar och milda vintrar. Vädret på Mallorca är skönt året om, men som varmast är det under sommarmånaderna och en bit in på hösten. Då är oftast temperaturerna någonstans mellan 26°-29° om dagarna och i vattnet är det ca 18°-20°.


Våren är kanske den bästa tidsperioden på Mallorca , med låg nederbörd och behagliga temperaturer. Palma de Mallorca är den Spanska ögruppen Balearernas huvudstad och belägen på ön Mallorca. På dagen ligger den högsta genomsnittliga temperaturen på runt 16°C i mars, 18°C i april och 20°C i maj. Solen skiner upp till nio timmar per dag i april.


Temperaturen på natten förblir sval under hela perioden.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg