torsdag 24. juli 2014

Kypros

Velkommen til solfylte Kypros! Se våre beste hotell og bestill enkelt her. Bestill din drømmeferie til Kypros i dag. Book fly og hotell med Apollo her! Reserver ditt Hotell i Kypros.


I oldtiden kalte de innfødte Kypros for Alashiya.

I Mari, en storby ved Eufrats høyre bredd i våre dagers Syria, dreier alle leirtavler om Alashiya seg om import av metall: Enten kobber (sumerisk urudu - akkadisk eru) eller bronse (sumerisk zabar - akkadisk siparru). Kypros er en øy og republikk i det østlige Middelhavet, øst for Hellas, sør for Tyrkia og vest for Syria. Kypros ), som er beskrevet her, og en tyrkisk-kypriotisk del (Nord- Kypros ). Finn ferien hos Ving.


Denne siden innholder fakta og informasjon om Kypros , presentert i levende bilder. Vi har samlet informasjon om hva du kan gjøre av aktiviteter med linker og video. Kypros var ifølge gresk mytologi Afrodites fødeste og øya var et viktig stoppested for korsfarerne.


På Kypros finner du ruiner etter både romere, persere og egyptere, og bymurene rundt hovedstaden Nicosia er bygget av venetianere. En reise til Kypros passer både barnefamilier og par – med mer enn 3soldager i året er dette reisemålet for den som er glad i sol, sjø og vakre strender.

Kypros er Middelhavets tredje største øy og består av en gresk og en tyrkisk del. Kypros er en populær ferieøy, ikke minst for dem som hungrer etter sol og varme i sommerferien. Værvarsel for millioner steder i verden!


Du kan få svært mye av innholdet på Yr gratis, til bruk i ulike applikasjoner og tjenester. De fleste reiser til Kypros går trygt og uten spesielle problemer. De beste strendende på Kypros I Ayia Napa finner du de fineste strendene på øya, eller kanskje sågar i hele Middelhavet. Stort utvalg av reiser.


ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer. Reis til varmen med Aller Travel. Langtidsopphold i Ayia Napa. Kypros er det stedet i Middelhavet med flest soldager i løpet av året.


Nordmenn, og folk flest, forbinder Kypros med strand og sydenferie, men øya er mye mer enn bare Ayia Napa, fyll og fest. En myte kaller denne øya i Middelhavet fødestedet til den greske kjærlighetsgudinnen Afrodite. I dag er øya delt i en gresk-kypriotisk del (), og en tyrkisk-kypriotisk del (Nord- Kypros ). Oppdag Nord- Kypros , Middelhavets ukjente paradis.


Nord- Kypros byr på inntil 3soldager i året, Europas reneste badevann, vakker natur, mange tusen års spennende historie, et gjestfritt folk, nydelig mat, og god infrastruktur. Jeg ønsket meg til Kypros fordi jeg hadde hørt at det var et fint sted både å jobbe og bo, og øya levde helt klart opp til forventningene. Her hjelper vi deg med å finne din perfekte destinasjonen.


KYPROS fem stjerners opplevelsestur Et fascinerende land og en enestående kombinasjonsreise venter på deg.

Få et innblikk i høydepunktene i en spennende mangehundreårig historie og kulturskatter. Kr, og du kan se arkeologiske funn fra denne perioden på verdensarvstedet Khirokitia. Ankomsten av de første mennesker sammenfaller med utryddelsen av dvergflodhester og dvergelefanter.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg