tirsdag 29. juli 2014

Grillet laks i folie

Prøv lakseburger neste gang du fyrer opp grillen! Vi har oppskriften. Pakk folien tett sammen og legg pakkene på grillen. Fisken blir nærmest kokt ved denne tilberedningen.


Vask, rens og del opp fisk og grønnsaker.

Fordel grønnsakene på aluminiumsfolie og legg laksefiletene over. Strø på litt salt og pepper. Pakk inn og stek på grill eller i stekeovn på 2grader i ca. Grillet laks i folie.


Har du ikke grill kan du også tilberede denne i stekeovnen. Den kan legges rett på grillen eller stekes i stekeovn om det er dårlig vær. En enkel måte å tilberede laks på er alt-i-en-pakke.

Ha laksefilet sammen med grønnsakene i folie og pakk folien rundt laksen med skjøten opp. Stek på grillen i ca. Godt tilbehør til laks i folie. Det finnes nesten ikke grenser for hva du kan ha sammen med laks i folie. Paprika, tomater, blomkål og brokkoli i små buketter, løk og rotgrønnsaker som gulrot og rødbete er også velegnet.


Lag ditt eget kryddersmør til. Pakk inn skiver av laks eller ørret i aluminiumfolie med smør eller olje. Tilbehøret finner du i oppskriften. Laks i folie er lettvint og kan gjernes lages i stand kvelden før du skal steke dem.


Husk da å oppbevare laksepakkene kjølig i kjøleskapet fram til du skal ha. Hva med en gladlaks til middag? Prøv denne som er innbakt i folie , her beholdes mye av næringsstoffene fra fisk og grønnsaker. Tilbered i stekeovn eller på grillen. Bak laksen midt i stekeovnen til alt er gjennomkokt, ca.


Server med det tilbehøret du ønsker.

Tips: Pakkene kan også varmes på grillen. Legg på et fiskestykke, med innsiden opp. Salte og pepre lett. Legg oppå løk, hvitløk, urter og karry. Fordel dette oppå fisken, og hell på ca ½ ts olivenolje.


Legg et nytt fiskestykke oppå, med innsiden ne slik at pakken får jevn tykkelse. Er vi ærlige med oss selv, er svaret nei. Den aller beste måten å grille laks.


Laks er ufattelig godt på grillen, enten du har trukket den selv eller kjøpt fersk i butikken. Aller best blir den hvis du trer den på pinne og servere digge sauser til. I disse grillpakkene kan grønnsakene varieres i det uendelige, og all slags fisk kan brukes. Her har vi brukt laks og torsk og squash, løk og asparges.


Er det ikke grillsesong, så lager du enkelt pakkene i stekeovnen. Denne oppskriften har foreløpig ingen vurderinger. Turmat Middels Cooktime 40–min.


Grønnsaker og torskefilet i folie blir til sunn og god grillmat på 1-2-3.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg