mandag 21. juli 2014

Hundebur plast

Finn alt du trenger til din hund. Et bredt utvalg av kvalitetsmerker. Morsomme og stimulerende leker. Kun merkevarer av høy kvalitet. Plastbur er robuste og er enkle å transportere.


Hos zooplus finner du et stort utvalg av plastbur til hund i ulike størrelser.

Fri frakt fra 4kr. Bur i metallnetting og plast kommer dårlig ut. Et robust metallbur som er forankret til bilen er den klart sikreste måten å frakte hunden på.


Testvinneren Premium-Kennel fra den tyske produsenten Schmidt tåler kollisjonstesten uten at buret blir ødelagt, og uten at hunden kommer ut av buret. Buret er beregnet for plassering i baksetet på. Begge brukes til å transportere din hund sikkert, fra A til B. Den vesentlige forskjellen er imidlertid at du enkelt kan ta transportkassen ut av bilen og ta den med deg på bussen eller på toget i stedet for.


Et transportbur er mer stasjonært, men kan til gjengjeld brukes som hundebur for en kortere periode.

Her finner du et stort utvalg nødvendig og nyttig, men også morsomt, utstyr til familiens firbente, fra hundebur og -seng til ulike type bånd og seler, skåler, hundeposer, sjampoer og hundeleker som underholder og aktiviserer. Norges største dyrebutikk på nett, vi har alt av hundeutstyr, katteutstyr. Hundeutstyr og tilbehør. Og verdens største Hunter Shop in Shop.


Hos XXL finner du et stort utvalg av bur, seng og tepper til hund fra kjente merker som Proline, Fido, Dogman og Creston. Se utvalget og kjøp på XXL. Et hundebur til bil sørger for nødvendig sikkerhet på veien og en komfortabel transport av hunden. Velg blant bilbur til hund i ulike størrelser og materialer.


Trygg transport av hunden din er viktig, uansett om du bare skal bære den et kort stykke eller skal ut på en lengre biltur. Hos Dyrekassen får du et stort utvalg av hundebur i ulike størrelser, slik at du finner buret som passer din hund best. Våre hundebur er av høy kvalitet og leveres direkte hjem til deg på så kort tid som mulig. Stort utvalg av hundebur til bil, blant annet fra Dogman og Herkules 4Pets.


Lynrask levering helt hjem på døra. Praktisk lett bur med god ventilasjon til reisen. Døren er i kraftig plast , og riller i toppen av buret gir mulighet for fastspenning av buret i bilens sikkerhetsbelte. Kattebur og transportbur i plast til din katt.


Perfekt for katter til kortere flyreiser og bilturer. Vi har alle produktene fra MiM - Variocage, alle produktene er ikke lagt ut ennå, finner du ikke produktet du leter etter kan du sende oss en mail så skal vi svare etter beste evne.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres. Sammenleggbart hundebur i stål med god plast bunn. Et hundebur i stål brukes i bil, hjemme, på hytta, på utstilling etc og gir hunden et trygt og lunt sted å trekke seg tilbake på. NAF tenker også på hundens ve og vel, og har testet forskjellige hundebur fra produsenter for å finne de beste.


Og testen avslører store kvalitetsmessige forskjeller på de forskjellige hundeburene. Testen fordeler seg på seks metallbur, to bur i metallnetting, to plastbur, to tekstilbur og seks seler til sikring av hund i bil. Norsk nettbutikk med enormt utvalg av alt til hund! Hudeklær, hundeutstyr, snacks, hundemat og mye mer. TRIXIE ALUMINIUM HUNDEBUR Trixie transportbur meget solide og sikre aluminiumsbur i moderne design.


Med en robust og solid aluminiumsramme, tettsittende hard- plast ledd og dørlås, er burene også veldig stille, noe som bidrar til kjæledyret ditt føler seg rolig og trygg. Alle panelene er laget av MDF-tre og. Informasjonskapslene blir hovedsakelig benyttet for trafikkmåling og optimalisering av tjenesten.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg