torsdag 24. juli 2014

På håret asker

Dette er farger som er basert på aller nyeste teknologi og noe av det beste som finnes på markedet. Farger du håret regelmessig anbefaler vi deg bruk av produkter som på best mulig måte pleier og tar vare på både fargen og håret. Alle fargebehandlinger inkluderer hårvask og tørk av håret etter behandlingen. Salongen har lyse, luftige lokaler og en avslappende atmostfære. Vi utfører de fleste friørbehandlinger og ønsker du silkemyke hender, så kan vi anbefale pleiendehåndvoks.


Hos oss legger vi vekt på god faglig kunnskap og kreativitet.

Vi er frisører, hvor av også er utdannet make-up artister. Vi anbefaler Hair talk tape extensions, da dette er det mest skånsomme for håret. Vi har også andre levrandører på hår , og utfører både keratin og fjær extension i tillegg. Ved en konsultasjon finner vi ønsket metode, lengde og mengde.


Askers mest populære senter for hudpleie, make-up og negledesign. Vi jobber med de beste og mest effektive hudpleieseriene, og legger vekt på dyktige og fagutdannede terapeuter. Vår meny serveres med personlig stil enten du vil ha en skreddersydd behandling, løse et spesifikt problem eller om du trenger total avslapning og ny energi.


Skreddersydde hyller, disk og skap tilpasset mål og konseptets farger og valnøtt.

Før du kan få lærekontrakt med en bedrift, må bedriften være godkjent for ditt fag. Listen over godkjenninger finner du her eller på vilbli. Dersom det er oppgitt et opplæringskontor, kan du ta kontakt med dette.


Oversikt Regnskap Nøkkeltall Roller og Eiere. Totalkapitalrentabiliteten i et foretak er et mål på avkastningen på selve eiendelene. Ahead gjør som navnet sier å hele tiden være i forkant av utviklingen.


Både på nye produkter og teknikker. På Håret Eiendom AS. Som du ser av våre tjenester kan vi tilby alt fra topp til tå: Hår , styling, extension, vipper og bryn, hud og hudforbedring, hårfjerning med voks, make-up, negledesign, permanent make-up og fotbehandling.


Budstikka bryr seg om personvern og er ansvarlig for dine data. Dataene blir brukt til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre. Release Peeling fungerer på den måten at den oppløser keratin, som er det stoffet håret er bygget opp av. Masken arbeider både direkte på håret og nede i hårsekken, og på den måten stimulerer den ikke til mer eller tykkere hårvekst (som f.eks. voksing i ansiktet). Det er forskjellig hvor fort håret vokser ut igjen.


Favoritt produkter: K-pak serien fra joico, olaplex Bianca Kreativ leder og medeier Utdannet dame og herrefrisør med mesterbrev, med over års erfaring. Er en kreativ og rolig perfeksjonist. Er glad i kontaster i hår , om det er forskjellige teksturer, eller farger.


Stor og gratis parkeringsplass rett ved inngangen.

Busstopp ved innkjørselen. Budstikkaguiden gir deg en oversikt over alle bedrifter i Asker og Bærum. Jeg har klippet meg hos Stine i sju år nå og er veldig, veldig fornøyd. Hun er hyggelig, flink med folk og særdeles dyktig, rett og slett en frisør det bare er gode ting å si om. For et konkret prisoverslag så anbefaler vi deg å komme innom din nærmeste salong for en gratis konsultasjon.


Da får frisøren tatt en nærmere titt på ditt hår , og utfra lengde, type hår , hvor slitt det er, tidlige behandlinger, og om du ønsker helfarge eller ettervekst kan du få et mer korrekt prisestimat på en slik behandling. Kan aksjer som det er fastsatt utflyttingsskatt på , flyttes over til ASK -konto, uten at det utløser beskatning? Ja, overføringen kan gjøres uten beskatning, dersom overgangsregelen benyttes.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg