torsdag 17. juli 2014

Kviser på ryggen voksen

Riktige produkter for din hud - unik hudtest som gir deg tilpassede anbefalinger. Vi hos Skincity vil spre vår kunnskap og kjærlighet til hudpleie videre til deg. Kjøp for 9kr, få gave på kjøpet. Stå i mot tegn på hudaldring.


Sleep Mask Face Retinol. Til en ekstra fin pris!

Bevar gløden i huden og si farvel til problemer med hudorm og uren hud. Finn ansiktsmasken som passer deg. Sammenlign priser og gjør et godt kjøp. Bredt utvalg av populære skjønnhetsmerker innen sminke, hudpleie og hårpleie.


Ta vare på deg med skjønnhetsprodukter fra eleven. Handle raskt på nettet. Kviser på ryggen er en betennelsesreaksjon som oppstår i talgkjertlene.


Kviser regnes som en hudsykdom, men kan også oppleves som et kosmetisk problem for mange.

For mange av oss er kviser og akne bare et minne fra ungdomstida, mens for andre er det en uendelig saga som henger med oss langt inn i voksenlivet. Og det er ikke bare sånn at hudormer, svarte prikker og kviser trives på nesa og i ansiktet, de kan like gjerne boltre seg på ryggen , armene eller i øret. Undersøkelser viser at voksen - kviser oppstår hos prosent av voksne menn og prosent av voksne kvinner på et eller annet tidspunkt. Det er vanligere med kviser i voksen alder hos kvinner enn menn. Det er ofte en høy terskel for voksne å gå til legen på grunn av kviser.


Men veldig mange av pasientene kan vi faktisk. Sliter du med kviser på ryggen ? For de fleste av oss er akne sjenerende, og spesielt hvis det ikke er i ansiktet. Det går imidlertid an å bli kvitt kviser på ryggen , ifølge ekspertene - både ved hjelp av riktige produkter og legemidler. Om du har store områder med kviser , slik som på ryggen , kan denne dusjgelèn være en fordel.


Dersom du ikke blir kvitt kvisene på egenhån bør du kontakte lege. Alvorlige tilfeller av kviser på ryggen blir behandlet med samme medikamenter som ved kviser i ansiktet. I de fleste tilfeller vil alvorlig akne på ryggen forverres uten.


Har aldri vært særlig plaget av kviser i puberteten. Så jeg synes det er rart at dette oppstår i voksen alder. Som du vil se av bilder som jeg legger ved.


Så er et par av disse såkalte byllene ganske store.

Jeg tror de kan være fyllt av blod? Huden utenpå er ganske hard. Lurer på om du har noen råd som kan hjelpe?


Det er også fullt mulig å ha kviser på ryggen som voksen , enkelte kan i sjeldne tilfeller være berørt. I verste fall kan klemming av kviser føre til arr, og betente kviser kan ved. Ifølge Lønning opplever en tredjedel av kvinner å få kviser i voksen alder. Kviser i voksen alder sees faktisk hos hele prosent av dem som sliter med kviser i ungdomsår, forteller Fiskestrand. Akne eller kviser er utslett som følge av en betennelse i talgkjertlene i huden.


Det kan også forekomme alene. Det har ingen begrensning i alder. Man kan få kviser og om man er voksen , selv om det er mest vanlig at det kommer i puberteten.


Som oftest opptrer akne i ansiktet, halsen eller ryggen. Har man hatt det, danner det seg ofte arr der de har vært. Kviser kan man få stort sett over hele kroppen. Vanligvis kommer de i ansiktet, på ryggen , halsen og rundt munnen og på haken.


Noen opplever også å få det i underlivet og på rumpa. Men det finnes behandling for å bli kvitt kviser enkelt. Her er de tipsene som har kommet inn til nå. Det finnes forskjellige former for. Ikke særlig lekkert.


Dette er faktisk en veldig effektiv medtode. Har prøvd å klemme de ut men føler de bare kommer tilbake! Rett over puppene det er flere småkviser mens i mellom puppene har jeg store nå. På ryggen er det helt vanlig størrelse. Men hva kan jeg gjøre for å bli kvitt de?


Kviser er så vanlig at de færreste tenker på det som en hudsykdom, men for mange av de som er rammet kan kvisene være en alvorlig belastning. Det jeg selv gjør, og som jeg anbefaler, er å vaske seg med en svamp med litt salicylsyre på. Jeg vasker i sirkulære bevegelser over brystet og ryggen. Med en gang jeg går ut av dusjen, vasker jeg den - svamper som dette blir veldig lett bakteriebomber. Av samme årsak bør huden klappes forsiktig etter vask istedenfor å gni med et håndkle.


Valg av sjampo og hudprodukter: De fleste tenker ikke over at produkter du tar i håret, kan føre til kviser på ryggen og brystet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg