onsdag 30. juli 2014

Suppekur resultater

I Norge kalles denne kuren gjerne Rikshospitalets suppekur. Vær oppmerksom på at i andre land er det andre sykehus som oppgis som opphav. Og historiene om overvektige pasienter som har rast ned i vekt før viktige operasjoner, er mange. Trolig har den ikke noe med noe sykehus å gjøre, men effektiv skal den være. Dietten er blitt døpt for Rikshospitalets suppekur , og er ikke ukjent for dem som vil ned i vekt fort.


Men ta ikke navnet for alvorlig - sykehuset med samme navn går ikke nødvendigvis god for kuren. Den kan gi raske resultater , du trenger ikke å føle deg sulten, og du kan variere smaksopplevelsene, sier Arsky. MANGE RÅD: Spis deg kvalm på sjokolade, innta bare bananer til frokost og spis ellers som du vil, eller sørg for å få en orm som denne i fordøyelsessystemet.


Her er en måte å grille ribbe på, som gir gode resultater og tomme tallerkener. Jeg har i mange år grilla ribbe hele året, det går lit. Det er en diett som går over dager med biff og salat nesten hver dag Gikk ned kg på de dagene, min daværende type gikk ned kg! En suppekur er gjerne bygd opp rundt noen få matvarer, og er ikke nødvendigvis balansert. Prøv opskriften på den berømte dages suppekur og få hurtige resultater.


Det er meget vigtigt at følge instruktionerne nøje, hvis man vil se resultater af denne suppekur. Følg opskriften for Basis-fedtforbrændingssuppen. Hav rigeligt med ingredienser for at kunne lave nye portioner, så ofte der er behov. Suppekur : Opskrift på basis-fedtforbrændingssuppen. Brug for en god suppegryde?


Dette er en suppekur fra sykehuset i København. Svært effektiv ja, selv om tredje dagen er grusom. I tillegg følte jeg meg skikkelig godt etterpå. Men å kjøre den oppigjen en tid etterpå, det fixa jeg ikke. Forøvrig er kyllingterninger bra.


Folk som skal slankeoperere seg, går jo også på very low calorie diet i forkant av operasjonen. LYKKE TIL:) Den funka på meg. Hej alle Nu har jeg fulgt med i tråden der blev drejet over på suppekur og dens resultater. Hermed en ny tråd til at opdatere i. Starter kur imorgen, suppen står og simrer lige nu, er meget spændt. Hvordan går det for jer andre?


Resultater etter 2-dager. Hægh har drevet med kost- og kursveiledning i år. Og hun har ikke tall på hvor mange kvinner hun har hørt snakke fortvilet om magefettet. De som har slitt med for mye magefett i flere år, vil absolutt ha størst utbytte av en varig omlegging av kostholdet. Da er du kvitt fettet for alltid.


Hvor mye du går ned i vekt med denne kuren, avhenger av hva annet du spiser og hvor aktiv du er. Men generelt vil en stor skål suppe på desiliter gi ca. På den måten kan du få raske resultater uten å føle deg sulten.


Det er ikke et vægttab der holder medmindre du også lever fanatisk bagefter. Og det der med at bruge den som kickstarter tror jeg ikke på. Hvorfor ikke bare lægge din kost om nu, i stedet for at pine dig selv igennem en uges suppekur og dræne dig selv for energi.


Fordelene ved en suppekur er nemlig, at supperne mætter, samtidig med at de indeholder få kalorier. Derudover stabiliserer de dit blodsukker, modvirker stress, og du får en bedre nattesøvn. Læs om Cecilie og Monas test af Suppe Kuren og få alle opskrifterne til kuren i det nye Ude og Hjemme, der udkommer onsdag den 26.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg