fredag 25. juli 2014

Inngrodd hår på tissen

Om du har en klump på tissen , som det av og til går an å klemme noe ut av, kan det være et inngrodd hår , eller en stor kvise. Det kan også skje ved at håret ikke vokser opp og ut, men til siden og blir fanget under huden. Ikke plukk eller klem på de inngrodde hårene da dette kan føre til ytterligere irritasjon av huden. Unngå å nappe ut de inngrodde hårene da dette. Det krøllete håret bøyer seg lettere mens det vokser, og det kan derfor lett bli liggende feil under huden.


Om du ikke har krøller, kan du også fremprovosere inngrodd hår ved feil hårfjerningsteknikk, slik at håret vokser ut med en liten bøy. Når håret ikke kan nå overflaten, fortsetter det å vokse under huden i motsatt retning av sin naturlige vekst. Det er på dette stadiet at de fleste av oss merker at vi har et inngrodd hår.


Det å fjerne inngrodde hår er ingen enkel oppgave, og gjør du det på feil måte kan det være smertefullt. Hvordan få det bort? Er det sant at ingefær forbrenner fett? Tåler tissen parfyme og er det pedofilt å se på rumpebilder av barn?


Det kommer noe hvitt ut fra tissen min. Norsk dokumentarserie. Line unngår stranda fordi hun skammer seg over hvordan hun ser ut. Nå har hun fått nok av å føle seg dritt.


Derfor møter Line inspirerende kroppspositivister, utforsker kropper i alle former og oppsøker utfordrende situasjoner for å bli glad i seg selv - akkurat som hun er. Produserer du generelt mye døde hudceller, vil porene lettere tette seg slik at inngrodde hår oppstår, legger hun til. Tilstanden er vanligst i ansiktet og på halsen, men en kan også få det i armhuler, nedentil og på bena, eller eventuelt andre steder en fjerner hår. Jeg har vondt rett ved siden av tissen , avgrensingen for beinet og tissen hvis det gir mening.


Når jeg går er det vondt og når jeg tar der er det vondt. Når jeg tar på det er det ikke hard men mer sånn mykt, men på den andre siden der jeg ikke har vondt er det hardt. Har vært litt øm på tissen et par dager uten å ha tenkt noe på det, kom på det da jeg var på toalettet nå, og kikket ned.


Jeg barberte meg forrige helg har nå fått DEN gigakvisa på venusbegeret. Kjempeøm og svakt blåaktig i huden over. Forsøker å klemme hardt på den (voondt), da kom det biiiittel. Sjansen for inngrodde hår øker også betraktelig dersom man har feil teknikk eller litt dårlig hygiene.


En ting er ihvertfall at du ikke skal skamme deg eller i hvertfall prøve å gjemme deg unna kameratene. Dette er veldig dumt, for da føler de slemme at de har enda mer grunn til å mobbe deg (hvis de noen gang skulle gjøre dette) fordi du selv skammer deg. Skyll øyelokket nøye.


Bruk varmt vann for å sikre porene åpne. En inngrodd hår oppstår når et hår begynner å bøye seg tilbake på seg selv i hårsekken stedet for å vokse ut gjennom huden. Dette skaper et protein plugg som blokkerer pore, som fører til betennelse og hevelse. Dame karamell mot inngrodd hår - et kosmetisk produkt fra den ukrainske produsenten Elf. Karamell inneholder papain og hyaluronsyre.


Hva er en inngrodd negl? At neglen er inngrodd , vil si at den har bøyd seg og skåret seg inn i huden og underhuden på den ene eller begge sidene av neglen. Etter hvert som neglen vokser vil en spiss eller et hjørne av denne grave seg dypere og dypere ned i huden, noe som medfører smerte og.


Inngrodd tånegl rammer vanligvis stortåen. Han klarer ikke gå skikkelig, og halve tåen er rød. Han har sittet i grønnsåpevann flere ganger til dagen, men foreløpig ingen bedring. Jeg får ikke gjort noe med neglen nå, jeg får som sagt ikke ta på den, men har lest litt om hvordan jeg skal forebygge at det skjer igjen når vi har fått orden. Noen har bare milde plager, mens andre kan ha betydelige besvær og mye hevelse.


Vanlige symptomer er smerter og hevelse og noen ganger fører betennelsen til en infeksjon som gjør at det utskilles puss fra kanten av tåneglen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg