tirsdag 22. juli 2014

Beste drinker

Da jeg senere fikk jobb på No. For man blir aldri utlært når man jobber med cocktails og drinker. Det er alltid noe nytt å smake og nye teknikker å lære, sier Maurseth.


Gjennom en avstemning vant nemlig denne klassikeren med soleklar margin over andre klassiske drinker , slik som Tom Collins og Bloody Mary. Klassiske drinker (Gin-basert). Verdens beste drinker.

Pinacolada og paraplydrinker fra 80-tallet er ut. I stedet velger vi friske og enklere drinker med lime og andre sitrusfrukter. Her er sommerens ti beste ! Sterkt, syrlig, bittert og stilig.


På få år har Oslo fått en fantastisk coktailscene som er verdt å utforske. Men hvor får du best smak og stil for pengene? Vi spurte en av Norges råeste mat- og drikkebloggere, Anders Husa, om å legge opp en barrunde.


Drinker Slik lager du de beste sommerdrinkene - hjemme! Tidligere verdensmester i bartending - Adam MacDonald deler sine oppskrifter med deg.

Hvordan servere drinker med minst mulig styr. Forfriskende drinker Fem enkle og gode drinker Ingrediensene til disse drinkene får du tak i overalt, og ikke trenger du noen spesialredskaper heller. Myntesirup kan brukes i drinker med og uten alkohol og som base for peppermynte-te. Himkok i Oslo en av verdens beste barer:. Resten såkalte taptails, det vil si drinker som er gjort ferdig på forhånd og deretter tappet.


Når mange hundre gjester er innom på en kvel. Gul Chartreuse er den geniale blandingen signert en av landets beste bartendere. Jeg går VKkokk i år, og vi skal da lære litt om drinkmixing og slikt. I den sammenheng tenkte jeg at jeg skulle imponere med noen drinker. Når det i tillegg mest sannsynlig blir til å bli opprettet en slik tråd før eller senere, så tenkte jeg at jeg bare skulle gjøre det.


På Clarion Hotel Malmö Live finner du alt fra klassiske cocktails og kreative smakskombinasjoner til spennende gindrinker og sangria. Denne gangen har vi kastet oss over ferdigblandede drinker. Dette ble ikke noen stor opplevelse for vår mann i smakspanelet. Vinneren, Kirow Mojito Vodka Coctail, ble tildelt poeng. En gjennomgående kommentar er at dette er for søtt og i overkant syntetisk i smaken.


Nordens beste vinkelner anbefaler rimelige viner Den nordiske mesteren Liora Levi deler sin ekspertise med StudentTorgets lesere, og anbefaler de beste rimelige vinene. Vorspill er kun bra for lommeboka Forskere mener at vorspill øker risikoen for fyllesyke, blackout, ikke planlagt stoffbruk, ubeskyttet sex, skader og hærværk. En god drink får først og fremst sitt preg fra råvarene som brukes, og de ferske ingrediensene du tilsetter.

Alkoholsmaken skal ikke dominere, men råvarepreget i brennevinet bør fremheves. Det er helt klart at Raus har Trondheims beste drinker og noen av byens beste bartendere. Musikken er grei og stemningen perfekt.


Er til tider litt for travelt, og når alle vil ha drinker , så tar det litt tid å få bestilt seg noe å drikke.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg