onsdag 30. juli 2014

Ekstra god kyllingsalat

Gjennom MatPrat bidrar vi med matinspirasjon, -informasjon og -kunnskap. Prøv denne med kalkun. Full av gode smaker. Se oppskriften her. Urtedressingen vi har valgt ut, er lysegrønn og delikat både i smak og av utseende.


Fordi den er yoghurtbasert, er den lett og ikke så mektig som en olje- eller majonesdressing.

I tillegg har vi brukt gresk yoghurt for å få dressingen ekstra fyldig og god. Rask og god hverdagsmat. Frisk fruktsalat med basilikumdressing og ekstra god krem. Lettvint sommersalat. Enkel kyllingsalat med smak av Middelhavet.


Her finner du våre beste oppskrifter på kyllingsalat , for eksempel kyllingsalat med pasta og pesto, et par varianter med Cæsarsalat og andre mettende og gode salater med ris, couscous, bønner og linser. Hvorfor ser du denne annonsen? Du ser denne annonsen ettersom nettstedet du besøker til stor del finansieres av annonseinntekter.

Noen annonser ser du fordi vi tror de kan interessere deg. Vi antar dette basert på din tidligere aktivitet på Schibsteds nettsteder og apper. En mettende og god kyllingsalat kan gjerne serveres til middag, og er supert å servere i et enkelt vennelag. Får mer og mer sug etter denne salaten for hver gang vi lager den her i huset. Krydrer kyllingfiletene ekstra godt,og vender pastaen i ekstra pesto før jeg har det i med det andre.


Tar også små søte tomater i,det frisker opp. Klarer så vidt å vente til neste dag da den er best,men da forsvinner også alt. Takk for smaskens oppskrift,Malene!


Idag har eg et smakfullt lunsjtips til dere: kyllingsalat med fetaost og granateple! Lunsjsalater går det masse av for tida, og kombinasjonene varieres fra gang til gang. Kraften kan du koke inn til god kyllingkraft, til bruk i supper eller sauser. Flå av skinnet på den avkjølte kyllingen og kast. Del kjøttet i store terninger.


Grovhakk den andre løken. Varm oljen i en stekepanne. La den hakkede løken bli myk på lav varme, cirka minutter. Den skal ikke ta farge. Skru opp varmen og rør i.

For ekstra smak kan du legge til det du måtte ha av ingredienser i kjøkken- eller kjøleskapet. Kyllingsalat er en fin start på påskeferien. Hvis du vil ha syltet rødløk i salaten (noe som er utrolig godt!) kan det være en ide å lage den litt tidligere på dagen, evt dagen før. Syltet rødløk lager du slik: Ha sukker, eddik, vann og chili i en kjele.


Kok opp og la det småkoke til alt sukkeret er oppløst. En god kyllingsalat som kan brukes som lett middag eller som tilbehør evt kveldsrett. Faktisk og passende på brødskiver. Skrell eggene og finhakk to av dem. Skjær potetene i tynne skiver, skyll ertene i varmt vann og la dem renne godt av.


Med et dryss av appelsinskall og hakkede hasselnøtter på toppen, blir middagstilbehøret ekstra lekkert. I denne oppskriften har vi laget kyllingsalat med quinoa, en god erstatning til ris. Denne retten passer godt både til lunsj og til middag. Slik lager du kyllingsalat med quinoa: - Kok quinoa mør og avkjøl.


Kutt frukten og urtene. Vend kald quinoa, frukt og urter sammen i en stor salatbolle. En salat er så masse meir enn berre salat! Eg lagde en komplett og nydelig kyllingsalat for ei stund sida som har blitt laga mange ganger i ettertid.


Gode smaker, konsistens, crunch og næring som kroppen vil ha meir av. Denne varianten er toppet med en deilig dressing av karri og lime, som setter ekstra god smak på salaten. Dette er salaten for en ekstra god hverdag eller helg, en nydelig spinatsalat proppfull av ost,. Frisk og god kyllingsalat med fetaost, Crème Fraîche og pesto. Skjær opp grønnsakene som angitt over, og legg gjerne løken i en liten bolle med kaldt vann noen minutter slik at den blir litt mildere på smak.


Ha grønnsaker, pasta, kylling, oliven og grønnsaker i en salatbolle eller på et stort serveringsfat og drypp litt god olivenolje over. Gi din kyllingsalat en god røring før frysing for å minimere separasjon under fryseprosessen. Legg kyllingsalat i en frysepose og fjern overskuddsluften, enten ved å klemme posen eller bruke en vakuumforsegler.


Merk og poser posen, og bruk innen 2-måneder. Flate fryserposer og lagre flat for å tillatestabling.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg