onsdag 23. juli 2014

Vekten stjernetegn 2019

Mens noen stjernetegn unngår forandringer så lenge det går, og andre igjen simpelthen ikke fort nok kan komme seg videre og kaste seg inn i alt nytt, har du en mykere tilnærming – og på mange vis en mye morsommere. Hva står skrevet i stjernene om om deg og ditt neste år? Mange av våre lesere er opptatt av kjærlighet og karriere, og vi har som vanlig viet disse temaene ekstra fokus.


MARS SOLEN Tyren 21. VENUS MÅNEN Tvillingene 22.

Men, når sant skal sies, så har denne krigerske Vekt -gjengen mye frykt i seg. I år vil de myke Vektene oppdage at de blir tøffere, mens sinna-gjengen vil oppdage at de blir mykere. Det vil si, de får frykten litt mer under kontroll.


Vekten , på latin kalt Libra, er et stjernetegn og et stjernebilde. Personer som er født i perioden 23. Nøkkelord I balanse.


Samarbeidsorientert, diplomatiske, Urbane, rettferdig, må partnerskap, raffinerte, balansert, grasiøs, sjarmerende, debative bare åpen sinn, sosial.

Det betyr at prosent av oss er født i et annet stjernetegn enn det vi har trodd. Det er dårlig nytt for alle som har tatovert stjernetegnet sitt. Sjekk ditt egentlige stjernetegn nederst i saken. Vet du hva ditt kinesiske stjernetegn er? Lær mer om dyretegn og kinesisk astrologi her!


Griser er generøse, rene og medfølende. Du kan få en litt forsiktig start på året, og det kan skyldes at du har vanskelig for å forstå dine nærmeste. Horoskop analyse av zodiakens stjernetegn. De sier noe og gjør noe annet.


Det får imidlertid ikke lov til å overskygge ditt gode humør. Og godt humør har du masse av hele året. Kjærlighetshoroskop og stjernetegn i zodiaken. Siden Vektens stjernetegn er folk som er flinke til å se en situasjon fra flere forskjellige perspektiver, vil deres nærmeste føle seg lett satt pris på.


Er Vekten i godt humør stråler det ut glede og kjærlighet, og derfor er Vekten fantastisk selskap. Du er vant til at ting alltid skal gjøres på en bestemt måte, og det plaget deg alltid når du måtte tilpasse deg. Hvilket stjernetegn passer løven sammen med?

Hvilke tegn i dyrekretsen vil være en gode kjærlighetspartnere for løven? En del seriøse astrologer tror at væren, tvillingene, vannmannen og vekten vil være bland de beste partnere. Et nytt stjernetegn endrer alt. Når vekten har dyppet ned mot slapphet, kan du ikke flytte Libra med damp spade.


Kjennetegn for Vekten Vekten er født: 24. De har et stort behov for sosial anerkjennelse og oppmerksomhet. Partneren betyr mest i tilværelsen, ikke i den betydningen at vekten leter etter en partner for å få trygghet, men snarere for å få en venn i selskapslivet.


Hvis du kjenner ditt kinesiske stjernetegn og fødselselement, la oss starte. Stjernetegn i zodiaken er en betegnelse for det, der indenfor astrologien kaldes soltegn. Gratis årshoroskop og månedshoroskop fra astro tex - Dansk stjernetegn analyse af gratishoroskop. Misforstå ikke livets virkninger på dig, selvom de til tider kan virke hårde.


Vekten er det syvende tegnet i Zodiaken og innleder en ny årstid ved høstjevndøgn. Det motsatte tegnet av Væren. I motsetning til værens tegn er Vekter svært opptatt av andre og har behov for å være sammen med noen.


De har ofte beilere, er sjarmerende og vakre og liker å omgi seg med naturlige og behagelige stoffer og energier. Er du født i Skytten? Da har du stor innsikt, er livlig og lærelysten har humor, entusiasme, optimisme, toleranse og organiseringsevne.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg