torsdag 26. november 2020

Vitser korte

Er du på utkikk etter korte vitser ? Da har du kommet til riktig sted. På denne siden har vi samlet en rekke morsomme, korte vitser. Det ligger en landmine der borte.


Pøh, og den tror du jeg går på. Sjekk ut humoristiske bøker hos tanum.

Vitser i mange ulike kategorier. Flere tusen vitser. Arbeidsvitser Barnevitser Bilvitser Blondinevitser Datavitser Det er bedre- vitser Doktorvitser Dyrevitser Frukt- og grønt vitser Gode historier Gåter Han og henne Har du hørt… Hvorfor vitser Julevitser Kannibalvitser Kelnervitser Ladavitser Matvitser Mora di- vitser Pensjonistvitser Politivitser Religiøse vitser Skolevitser Sportsvitser. Morsomme vitser er vel noe av poenget? Det finnes mange slags vitser , både morsomme, tørre, dårlige og gode - korte og lange, kjedelige og engasjerende.


Det er klart vi må prøve å presentere morsomme vitser , selv om det ikke alltid er så lett. En svenske hadde skadet benet, og fikk beskjed av legen om å ikke gå i trapper. Et par uker senere var svensken hos legen igjen.


Benet ditt er mye bedre, sa legen, du kan begynne å bruke trappen igjen.

De beste korte og tørre vitsene Norge har å by på! Gi meg alt det beste av korte og skikkelig tørre vitser ! Hvilket dyr i havet er mest opptatt av sikkerhet? Vi har vitser i mange forskjellige kategorier som advokatvitser, svigermor vitser og mye mer. Leter du etter vitser for små barn? Ja, den var jo grov.


Enda flere grove vitser – del 3. Hvis pungen er full og ræva sår, da skulle du ha drekki litt mindre i går. Kan du synonymene til pedofili, homofili, og nekrofili? Noen korte ekstra grove groviser. Hva er vel ikke bedre enn å prøve seg på noen morsomme gåter eller fortelle noen gåter for barn? Alle våre gåter er selvfølgelig gåter med svar.


Grove vitser har en særegen stilling i norsk humor. Tabubelagte temaer virker å falle i god smak hos de fleste, og gjør at man kan le litt ekstra av de grove skildringene. Finn fram til den kategorien grove vitser du er ute etter, og finn mange grove vitser til å fortelle videre. Vi har både stygge og på kanten, samt korte grove vitser som passer best til voksne.


Nedenfor finner du mange frekke vitser og vitser på kanten. Det beste utvalg av Norges beste vitser. For barn i alle aldre.

Vi har samlet mange gode og morsome grove vitser , og vil veldig gjerne lære flere. Del dine grove vitser ved hjelp av skjemaet nedenfor, og vær med i trekningen av flotte premier hver måned. Velkommen til Gåte. Her finner du vitser i mange kategorier, hvor flesteparten er korte vitser.


Besøk gjerne vår søsterside for morsomme sitater for flere korte morsomme. Karsten hadde med sin unge vakre sekretær, Gudrun, på forretningsreise. De hastet fra møte til møte og det var ikke noe fritid. Dette falt ikke i god jord hos Gudrun , som hadde sett. Her får du rask og enkel tilgang til lokale, nasjonale og globale nyheter.


En enkel og oversiktlig værmelding samt vår store lenkekatalog.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg