mandag 9. november 2020

Strikkeoppskrift genser barn rundfelling

Hver dag legger vi ut tips om en gratis strikkeoppskrift. Noen ganger er det en ny oppskrift, andre ganger kan det være en oppskrift som fortjener å tas fram igjen. Dagens oppskrift: Cortina barnegenser med rundfelling av Olaug Kleppe.


Stort og bredt utvalg av garn, strikkemønster og ferdige strikke kolleksjoner. Vi har et stort forhandlernettverk i inn- og utland.

Vil du strikke en genser , jakke, sokker, hentesett eller babyteppe? Da finner du oppskriftene her! Enten det er trendy plagg eller tradisjonelle mønstre som Marius, Nancy, Setesdal og mer. Strikkeoppskrift genser barn rundfelling. Flotte plagg til både gutter og jenter med norsk inspirasjon, fine mønstre og spennende strukturer.


Varde, Islender -og Fana genser. Henriette- genser , barnegenser med rundfelling Nå om dagen strikker jeg 24-for å ha nok varer fram mot jul.

Og jeg får alltid mest inspirasjon til nye design da strikkepinnene er i arbeid. Denne siden ble sist oppdatert , og inneholder oppskrifter. De fleste er gratis. Her finner du lenker til strikkeoppskrifter på gensere til voksne og barn. Arbeidet strikkes ovenfra og ned med rundfelling og nordisk mønster på bærestykket.


Størrelse S - XXXL. Veldig flott genser og fine farger #128578; Jeg holder på å strikke en lik genser selv. Men har stoppet opp litt i mønsteret.


Hvis du kunne ha forklart meg hadde jeg satt stor pris på det #128578; Har 3masker, og i mønsteret hvor det er annen hver farge (eks en hvit en svart), får jeg det ikke til å gå opp. Det blir to masker i samme farge etter hverandre pga at det er partall. Velkommen til DROPS Design!


Alle mål gjelder ferdige plagg, kroppsmål og bevegelsesvidde. Sjekk din egen strikkefasthet, og ta hensyn til dette når du bestiller størrelse på garnpakken slik at du sikrer at du har nok garn i samme fargenummer. Gratis strikkeoppskrift for barn.


Lun og god genser med striper til barn , i vårt Alpaca Soft garn.

Se strikkeoppskriften her. Din nettleser er utdatert! Garnet får du hos Nille. For å kunne bruke alle funksjoner på nettsiden må du oppdatere nettleseren.


Gjestal er stolte av å være en av Norges viktigste varemerker innen garn, design og trikotasje. Vår egenart er basert på seriøsitet, kvalitet og tillit i alle ledd. Genser med V- hals str som genser med rund hals, bortsett fra forstykket og halskanten. Forstykke med V- hals.


Str rett opp som til genser med rund hals til arb måler ca. Er du på jakt etter en gratis strikkeoppskrift ? Her kan du gratis laste ned så mange du ønsker både hekle og strikkeoppskrifter til dame, barn , herre og interiør. Disse oppskriftene er blitt designet av oss så du finner de ikke andre steder.


Falk, Heilo, Natural Lanolin Wool.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg