tirsdag 17. november 2020

Variocage hundebur

Finn alt du trenger til din hund. Et bredt utvalg av kvalitetsmerker. Morsomme og stimulerende leker. Kun merkevarer av høy kvalitet. Variocage Enkeltbur L. Et sikkert og praktisk hundebur som også gir plass til annen bagasje.


Burene er kollisjonstestede for optimal sikkerhet. Robust konstruksjon, relativt lett å håndtere og å feste til bilen. Godt tilpasset hundens behov for bevegelse og for. Hundebur med design og sikkerhet i fokus! MIM har vært på markedet med sikkerhetsprodukter til bil i mer enn år.


Deformasjonssonen reduserer risikoen for personskader og stikkskader på hunden. Redningspersonell vil se etter denne når de finner. ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer. Mim hundeburene er det opplagte valget når sikkerhet og funksjon er topp prioritet.


Variocage hundebur

Markedets sikreste hundebur , kollisjonstestet av SP (Safe Pet). Lag sikker plass til hunden, eller annet du vil oppbevare på en trygg måte. MIM hundebur leveres i flere varianter.


Gir maksimalt utnyttelse av bagasjerommet. Kollisjonstesten viser at selv de beste selene strekker seg for mye slik at hunden kan nå passasjerene. Veterinær Kristin Wear Prestrud mener likevel at sele er en bedre løsning enn å kjøre med hunden usikret.


Variocage hundebur

Bur er det vi anbefaler, men det er jo ikke alle som har plass til et bur i bilen. Dybden kan justeres. JavaScript seems to be disabled in your browser. Med noen enkle håndgrep tilpasses buret akkurat din bil! Ved en eventuell påkjørsel bakfra skal buret presses sammen på en kontrollert måte i samsvar med bilens deformasjonssoner.


Trixie hundebur , hundevesker og alt du trenger for en behagelig reise. Crash tested and safety approved. Bestill enkelt på zooplus. Crates, cages, carriers, and more.


Variocage hundebur

Vi lager bur til de fleste bilmodeller. Mim variocage hundburar är utan tvekan den mest kompletta transportburen på marknaden. Ni får alltid bäst support på Hundbursbutiken. Les tester og omtaler før du kjøper.


Dette minimerer risikoen for skade på både hund og menneske. Prøv og kjøp hundebur. Kom innom med bil og hun.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg