tirsdag 24. november 2020

Veterinær åpen søndag

Vi har akuttvakt hele året, og på klinikken utføres de fleste tjenester man forventer av en moderne smådyrklinikk. Vanligvis sender dyrets faste veterinær en henvisning til oss på eget initiativ, og så kontakter du som eier oss for å gjøre en avtale som passer deg. Søndag i advent Julestemning! Brandy tilbringer sin første jul hos Svenn Øivind Orskaug.


Pusekattene Mikkel og Purre sendt inn av Bente Strømme Olsson. Vi har døgnåpent og det er alltid veterinær til stede, hele året. På den måten kan vi sikre best pleie for innlagte pasienter, og et godt akutthjelptilbud døgnet rundt. En moderne smådyrsklinikk på Vøyenenga i Bærum.


Er dette ditt firma? Vi har kundeparkering like utenfor klinikken og i parkeringshus i underetasjen. I åpningstiden på helligdager tilkommer det et tillegg i prisen ved undersøkelser og behandling.


I drop-in tiden på lørdager (og på helligdager) prioriteres akutte pasienter. Pasienter med behov for videre utredning etter forundersøkelse får ny time hos veterinær med egnet kompetanse. Vår ambisjon om å være ett av Nordens ledende dyrehospitaler, er en ambisjon vi skal strekke oss etter og anstrenge oss for å oppnå. En ambisjon, bare du som kunde og kjæledyreier eller henvisende kollega, kan avgjøre om vi oppfyller.


Det gleder oss derfor å ønske dere velkommen til DNB Åpen Bakke søndag 19. Ta med flokken din, ha det gøy og få roser i kinnene! Denne dagen koster det kun 5- per heiskort (anleggene som har gratis inngang for barn har også dette disse dagene). Billettinntektene går direkte tilbake til små alpinanlegg drevet av ildsjeler i Norge.


Eåpen igjen etter steinras. Kontakt resepsjonen om informasjon om dette tilbudet). Vegtrafikksentralen har skiltet omkjøring. OBS: se under tabellen for evt. Hos oss møter du erfarne og empatiske veterinærer og dyrepleiere.


Hund og katt må ha utstedt pass. Pass blir utstedt hos veterinær. For alle EU-land unntatt Sverige gjelder at hund og katt skal være rabiesvaksinerte. Vaksinen først gyldig dager etter vaksinasjonsdato. Gled deg over et rent hus med zooplus.


Veterinær skriver inn utløpsfrist for vaksine i passet. An event every weeks that begins at 11:00am on søndag , repeating until 21. Som klinisk veterinær forebygger og behandler du sykdommer hos dyr.


Mange veterinærer jobber også med mattrygghet, dyrevelfer folkehelse og fiskehelse. Dyrlegen gir også råd og veiledning til dyreeiere. Disse delene av veterinæryrket er ikke like kjent som den tradisjonelle dyrlegen, men er viktige arbeidsområder for veterinærer. På buffeen finner du raus og ærlig mat av sesongens beste, kortreiste råvarer.


Hver søndag disker vi opp med en god hjemmelaget suppe og et raust utvalg i både kalde og varme retter av lokale grønnsaker, fisk og kjøtt. Her er noe for enhver smak – gammel som ung! Dette er vår beste møteplass med folk flest. Ta kontakt med Marte Gustad Iversen dersom du har spørsmål.


Se hele oversikten under. Sammen med små og store skianlegg over hele Norge gleder vi oss til å ta dere med ut på Åpen Bakke søndag 19. Få roser i kinna og ta med flokken din!


Gård-dato er søndag 27.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg