mandag 16. november 2020

Valutakalkulator sparebank 1

Gå ned i vekt fort uten å sulte deg selv. Oppdateres hver dag, med unntak av helg og helligdager. Valutakursene er levert av Sparebanken Vest. Kalkulatoren gir deg raskt en indikativ kurs.


Den kan hjelpe deg på ferie i utlandet eller når du handler i utenlandske nettbutikker.

Med vår valutakalkulator kan du finne oppdaterte valutakurser og beregne norsk pris på varer og tjenester. Vi har valgt å gjøre det enkelt for deg å få oversikt. Vi ønsker gjerne dine kommentarer rundt dette innholdet.


Var dette nyttig for deg? Søk om gave fra oss. Nå kan ditt lag eller forening søke om gave til aktiviteter og prosjekter som skaper glede i lokalmiljøet. Vi kontakter mange kunder hver eneste dag, men husk at vi aldri vil spørre deg om å oppgi beskyttelsesverdig informasjon, som passor brukernavn eller kortinformasjon.


LOfavør Boliglån: Nom.

Med valutakalkulatoren kan du regne ut hva et beløp i fremmed valuta blir i norske kroner, eller hva dine norske kroner er verdt når du drar til utlandet. Dow Jones steg med prosent, mens Nikkei ligger opp ,prosent p. Seng i Hong Kong ligger derimot ned prosent i øyeblikket. Tall fra det amerikanske energidepartementet viser en økning med millioner fat i råolje lagrene i forrige uke. GBP Britisk pund sterling 1NOK Norsk krone 1CHF Sveitsisk franc 9571. Dette er den siste tilgjengelige NB valutakurser.


Kursene publiseres ca. Norges Bank noterer ca. På denne måten kan du ha vår valutakalkulator lett tilgjengelig på en side som du bruker til daglig. Det kan være lurt å forberede seg litt før man reiser, og det å sjekke valutakursene er ingen dum idé.


Hvor mye er pengene dine verdt? Vi har ikke registrert aktivitet på en stun og du vil snart bli logget ut. Innholdet er beskyttet etter åndsverkloven.


SpareBank SR-Bank er til stede på Sør- og Vestlandet og i Oslo med kontorer og 300. Regelmessig, systematisk eller kontinuerlig innhenting, lagring, indeksering, distribusjon og all annen form for bruk av data fra FINN. Kontohjelp gjør regnskapet enkelt.


Våre valutakurslister og valutakalkulator holder deg oppdatert på en rekke valutasorter.

Les mer om valutakalkulator på facebook eller prøv den selv. Vår valutakalkulator Åpnes i nytt vindu samsvarer med de daglige vekslingskurser som settes ca kl 11:30. Kjempegod mobilbank, gode betingelser og personlig rådgivning.


Ta kontakt med Vestlandets ledende bank i dag!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg