torsdag 5. november 2020

Strikket trønderbunad husfliden

Stort utvalg - Rett pris - Mote på nett - Kjøp designer klær - Zoovillage! På denne siden finner du en oversikt over garn og oppskriftshefter som vi tilbyr på nett. Kontakt våre butikker for faglig rådgivning og et stort utvalg i både garn og mønster.


Vi syr de aller fleste av Norges registrerte og dokumenterte bunader, og tilbyr disse i alle våre butikker over hele landet. Når du kjøper en bunad hos oss, kan du være sikker på at du kjøper en original bunad.

Denne siden ble sist oppdatert 02. Her finner du lenker til strikkeoppskrifter på festdrakter, bunader og tilbehør til disse til voksne og barn. Strikkeoppskrift på trønderbunad. På ett eller annet tidspunkt fikk jeg tak i oppskrift på strikket trønderbunad til barn.


Hvis du kun har strikket sokker tidligere, så kan det hende at mønsteret er i vanskeligste laget, men Svee Dahl tror dette er overkommelig for de fleste. Husfliden har også hatt den! Noen lar seg skremme av at man må strikke mønster på vranga, men det er enkelt å følge mine oppskrifter.


Jeg går gjennom trinn for trinn hva man skal gjøre, sier hun.

Heldig som fikk tatt mål. Jeg har funnet frem til noen søte modeller av strikket bunad for barn. Søte drakter til 17. Faktura blir sendt i posten sammen med pakken. Kjempefin Trønderbunad ! Er på utkikk etter mønster til trønderbunad til dukke.


Ettersom jeg skal strikke dukkestr trenger jeg jo ikke hele materialpaken som Trådsnella selger. Men jeg fikk en god anledning til endelig å strikke trønderbunad i år nå som prinsessa har gått en haug med skritt. Hadde derfor vært supert om du har. Norske Bunader syr mer enn 1typer bunader og folkedrakter fra hele Norge. Med eit stort utval av ulike bunadsmodellar frå heile landet, vil dei fleste kunne finne sin bunad hos oss.


Bilete og informasjon finst her på nettsiden vår. Linnéa har på seg en Flettejakke fra Garntopia. Mønster og garn i str. De skal få blå trønderbunad neste år også.


Epla er et nettsted for kjøp og salg av håndlagde og andre unike ting!

Sentral aktør innen trønderbunad , Norsk Fli kjede for norsk kvalitets produkter. Trykk på linken nedenfor for å få opp målskjema. Materialpakkar for bunad og bunadskjorter og eit variert utval stoff, band og tilbehøret som du treng for å sy bunaden din.


Vestoppland bunaden kan vi levere ferdig sydd eller som materialpakke. Til bunaden kan man velge skjorte i enten bomull eller lin, begge brodert. Vekk assosiasjoner til vakker nasjonalromantisk natur og historie med Norges flotteste bunader.


Hos oss vil du finne den perfekte bunaden for henne. Enten du velger basert på familiehistorie eller design, vil Ekte Bunad garantere en god handleopplevelse hos oss. Vi bryr oss om tradisjonene og håndverket som følger med en bunad av høy kvalitet. En bunad er et tradisjonsrikt plagg som skal.


Vi brenner for det som skapes i Norge og vårt produktutvalg spenner fra bunad til klær. Fra garn til gaver og brukskunst. Settet fra Setesdal er ferdig, og her er det!


Jeg har tidligere skrevet om mine planer om å strikke genseren her, men siden jeg fikk mer garn til overs ble det litt flere små plagg som passer til. Oppskriften er fra Rauma Design Baby Rundfelling. Bli med på vår samstrikk av HUSFLIDENS Trønderbunad til jente i størrelser fra nyfødt til år!


Gjennomgang oppskrift. Oppstart strikking stakk, kapper og forkle. Sammenstrikking av stakk og kapper. Dette mønsteret brukes også til denne bunaden, på strømper som er strikket i ubleket ullgarn. De er strikket i rett - og vrangstrikk, med ujevn antall rette og vrange masker.


Til langbuksa brukes gjerne vanlige svarte strømper.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg