fredag 13. november 2020

Sunne sjokolademuffins

Bestill drømmeferien med Agoda. Gratis avbestilling! Måltidene mine blir som regel ganske raske og simple i desse periodene, og eg baker aldri søtsaker kun til meg sjølv. Derfor passer det perfekt å lage sunne sjokolademuffins som eksamenssnack når vi skal samles fleire for å øve til eksamen ilag!


Sunne sjokolademuffins

De er laget av ferdigmiksen fra Funksjonell Mat, så dette klarer hvem som helst å lage! Dette er en veldig enkel, men likevel utrolig god oppskrift på sjokolademuffins ! De kan enten serveres som de er eller pyntes med et lite melisdryss. Eller du kan strø over litt hakket sjokolade før steking, slik som på bildet. Dermed får sjokolademuffinsene straks preg av å være litt eksklusive. Oppskriften gir stk.


Sunne sukkerfrie sjokolademuffins. Spis de gjerne til frokost, lunsj, før trening, etter trening, som dessert eller kvelds. Vi blir aldri lei sjokolade, blir vi vell? Ei oppskrift på saftige, luftige sjokolademuffins som er uten sukker, gluten og melk.


Sunne sjokolademuffins

Disse sunne muffinsene forsvant nærmest på et blunk da Malene disket opp med dem. Kjenner du søtsuget trenge på midt i uken? Da er disse sunne bringebærmuffinsene helt geniale å ha på lur i fryseren. Da skal det nemlig godt gjøres å lukte eller smake at muffinsene er sunne. Du kan bytte ut smør med avokadohummus.


Skal du ha barnebursdag? Prøv disse sunne sjokolademuffinsene! Dette er sjokolademuffins som er proppet med viktige næringsstoffer og som du kan gi fra babyen er måneder. Farsdag trenger ikke bety gaver i lange baner.


Men noen deilige sjokolademuffins med chili og nøtter er nok ikke å forakte. Pynt kakene med krem eller melisdryss. Servert sammen med rykende fersk kaffe og noen hyggelige or blir dette en fin og smakfull måte å feire pappa på. Lettvinte muffins er små, SUPERGODE muffins, som er SUPERRASKE å lage. Deigen skal bare røres sammen med en sleiv, og etter minutters steking er muffinsene klare!


Saftige sjokolademuffins som er superenkle å lage. Toppet med en deilig sjokoladekrem smaker de knallgodt til en kopp kaffe. Lag dem gjerne et par dager før du skal servere dem - de blir bare bedre av å stå litt.


Så gode, så saftige, jeg er rett og slett imponert over meg selv #128512; Hvis dette ikke er veien til en manns hjerte, så vet ikke jeg! For å ikke nevne barna, som nå kan kose seg med de deiligste bakverk, og samtidig holde seg sunne , og friske. Jeg har klart det jeg aldri hadde trodd.


Sjokolademuffins er sjef - morgen og kveld. Her kommer en lettvint oppskrift på herlighetene. Skikkelig gode sunne mini sjokolademuffins – mini muffins. Ekstra saftige sjokolademuffins med store sjokoladebiter.


Sunne sjokolademuffins

Elsker du sjokolade er dette muffinsen for deg. For ekstra fyldig smak kan du bruke biter av mørk sjokolade i deigen. Her er oppskriften på noen veldig gode og glutenfrie sjokolademuffins. Disse gode cupcakesene blir luftige og gode, og på toppen brer du godt med den gode sjokoladeglasuren.


Pynt gjerne med små hjerter, seigmenn, sølvkuler eller annen fin pynt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg