torsdag 26. november 2020

Syforening mat

Syforening mat

Jeg poster dette innlegget på vegen av min kjære mamma, hun skal ha syforening og er helt tom for ideer knyttet til hva hun skal servere. Jeg har de fire siste gangene hjulpet henne med menyen, men har gått tom jeg også. Noen som kan hjelpe? Det er uansett kjekt å imponere med god mat , samtidig som det ikke bør være for avansert i en hektisk hverdag.


Her samler jeg de beste oppskriftene som har dukket opp via venner, familie, bekjente, kokebøker, internett osv, eller som jeg har komponert selv i årene som har gått. Vi blir jenter, og jeg vil servere god mat som er enkel å lage, da det er en hverdag. Blir veldig glad for mange forslag!


Kom igjen jenter, kom med deres beste mat -tips! Varmende gryteretter er i skuddet nå på nyåret når det er kaldt ute og behovet for varme, energi og kos dukker opp. Gryteretter kan brukes i hverdagen og til fest, og er populært for alle aldre. Og gryteretter er anvendelig mat som kan lages lenge før servering, de lager seg selv, kan ofte fryses og. Les mer om denne saken.


Syforening mat

Jeg har syforening i neste uke, vi er damer, og vi bruker å servere snitter, kyllinggryte, mousakka og salater og div. Håper på masse svar ! Oppskrifter til alle anledninger! Sunn - rask - familien - kos - gjester - tradisjon. Kunnskap om kjøtt og egg, oppskrifter og tilberedning av mat finner du på matprat. Travle hverdager er det mange av, og middagen må være rask å lage.


Her gir vi deg våre tips og oppskrifter på sunne og raske middager. Enkel mat trenger imidlertid ikke å være kjedelig eller blass, men snarere tvert i mot. Det beste Monica vet er nemlig fest – og hun spriter gjerne opp hverdagen med et glass sprudlende eller pent dekket bord. Jeg ser ingen grunn til at man skal spare det beste til slutt.


Syforening mat

Legg alt i pannen, ha i 1-spiseskjer gurkemeie og et knivsodd safran (safran kan sløfes). Litt pepper (ikke mye pga chili) og litt salt. Gå ned i vekt fort uten å sulte deg selv.


Her finner du mengder av tips og hundrevis av oppskrifter på ulike typer mat og drikke. Vår filosofi er at matlaging skal være enkelt og morsomt. Nå er jeg virkelig idèløs. Først noen tips for å unngå kaos på tapasbordet: Det er lett å lage alt, alt for mye når det kommer til tapas.


Regn omtrent 5g – 6g mat per hode, og topp heller opp med rikelig med godt brød eller foccacia om du skulle være redd for å lage for lite mat. Enten du bare skal ha noe å servere til ettermiddagskaffen, barnebursdagen eller arrangere et stort selskap finner du den mange ulike typer kaker i denne kategorien. God mat , meget koselig serveringspersonale.


Stappfullt lokale en torsdagskveld. De hadde klart å sette inn et tomannsbord for oss, fordi vi gjerne ville prøve maten her. Hun som serverte oss, to veldig godt vare på oss. HiN passet hele tiden på at vi hadde det greit. Maten kom forholdsvis raskt, selv om kjøkkenet hadde det travelt.


Kylling Cacciatore. Alt-i-ett gryter er alltid populært, både for vertinnen og gjestene. Av kommentarene på bloggen ser jeg at slike retter er populære hos mange av leserene mine også. Her kommer en ny variant med appelsinsaus, som serveres med en fargerik og smakfull lun gulrotsalat med kikerter, mandler og feta.


Reply Mat På Bordet 7. Ah, det er det evige spørsmålet… Kaken kan godt stå en dag tenker jeg, må du la den stå lengre hadde jeg satt den i frysen. Ikke det at den ikke er god når den er noen dager gammel, men ferskt er best i dette tilfellet Linda. Jeg er helt tom for ideer og det går som regel i det samme.


Tar i mot med stor takk.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg