tirsdag 30. juni 2020

Vekten kjærlighet

Eneste gangen vekten virkelig vil stå imot er urettferdighet, de trenger respekt og sin likestilling, for de gjør jo så mye for andre. Når det gjelder å forsvare seg mot urett blir vekten modig. Libra oppfunnet romantikk, og videreutviklet den til en kunst med enda mer finesse enn Leo, Skorpionen og Tyren, som sier mye.


De delikate strategier av Cupid er innavlede Libran talenter. Dette blir i følge horoskopet et stormfullt år når det kommer til kjærlighet !

Men siden du bruker starten av året på å ta et oppgjør med deg selv, kommer du ikke til å miste selvsikkerheten din på grunn av dette. Hvis den ene siden er litt lav, spe på med litt kjærlighet og den vil stige. Hvis den andre siden synker under vekten av for mye vemo oppmuntre den med litt forståelse, og den vakre harmonien hennes vil vende tilbake. Den faller lett og er kanskje mer forelsket i selve forelskelsen, enn den er det i deg. Samtidig søker den stadig etter den ene andre, som kan utfylle den selv.


Tegnet er ledende, noe som gjør vektene hyggelige, imøtekommende, varme og sjarmerende. Vekten og kjærligheten. Med kjærlighetsgudinnen som symbol er vekten rineligvis sterkt orientert mot kjærlighet.

Videre er vekten er maskulint tegn, noe som vanligvis medfører en utadvendt legning. Her er hvertfall noe generelt om vekten. Tegnet er styrt av kjærlighetens, skjønnhetens og kunstens planet Venus. Du er intelligent, hurtig og kvikk i så vel tanker som handling.


Det er bare fordi de alltid prøver med det gode først. Likedan kan det være i kjærlighetslivet. Den store planeten for omveltninger, Uranus, har beveget seg sakte gjennom sektoren for kjærlighet i tegnet ditt hele dette tiåret, og du har vokst på de erfaringene du har gjort deg når du har håndtert alle opprørene og spenningen planeten har tilført forholdet ditt.


Det e mang slags kjærlighet , synger Eggum. Likevel måler vi stadig andres forhold ut fra vår egen mal. Han har selvsagt rett. Da blir veien gjennom livet smal og grøftekantene dype.


Våre egne fiaskoer i kjærlighet burde lære oss noe om å respektere andres valg. Til slutt er det uansett vekta som teller, den balanserte vekta av. Du er aktiv på sosiale media og online samfunn.


Kjærlighetshoroskop matchkalkulator! Din egen hersker Venus, møter romantiske Neptun 26. Du kan sverme for en kollega.

Hjem og familie er ditt viktigste fokus denne perioden. Det er ikke et sunt forhol hvis partneren din ikke gidder å svare på meldingene dine. Og det er ikke kjærlighet når planer hele tiden blir avlyst. Dette er altså året du skal lete etter stjernetegn som vil investere like mye som deg i forholdet.


Stjernetegn som har forbokstaven v, enkelt og greit.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg