tirsdag 2. juni 2020

Sparebanken sogn og fjordane nettbank logg inn

Tilbyr tenester innan bank, forsikring og eigedomsmekling. Legitimering Har du fått beskjed om å kome innom og vise legitimasjon? Søk om draktsett til miniputtane! Når du klikkar på ein av linkane under vil du kome til.


Forbrukslån passer til eingongsinvesteringar. Logg inn i Sparebanken Sogn og Fjordane sin nettbank.

Du gjør dette på innloggingssiden til banken din. Alle moderne banker i Norge har en tydelig merket knapp eller brukernavn og passord boks for innlogging på forsiden av hjemmesidene sine. Du kan lese nettpost og få oversikt over bedrifta sine forsikringar og pensjonsavtalar. Nettbanken kan også enkelt integrerast mot bedrifta sine lønns- og økonomisystem for å hente og sende inn - og utbetalingsfiler. For å logge inn i nettbanken treng du BankID eller BankID for mobil.


Disse tipsene kan være nyttige når du skal logge deg inn i nettbanken din hos Sparebanken Sogn og Fjordane. Det er i dag vanlig at bankene har en tydelig merket knapp eller brukernavn og passord boks for innlogging på forsiden av hjemmesidene sine. Pernille (11) fekk møte Gjert Ingebrigtsen: – Det var gøy!

Av Kristian Helle 15. Det kan være noen i din familie, din partner, fotballlaget, eller hvis vennegjengen skal på ferietur. Med nettbanken får du samlet oversikt over økonomien din på ett sted. Bruk banken akkurat når og hvor det passer deg.


Mange forestrekker å søke etter logg inn ssf eller logg på ssf i stedet for det fulle navnet på banken. Innloggingsboksen er på hjemmesiden til Sparebanken Sogn og Fjordane sin nettbank. Om du ikke er på standard ste kan du risikere at din innloggingsinformasjon blir stjålet, og dette kan i ytterste fall bety at en hacker kan ta pengene dine som du har på din bankkonto hos Sparebanken Møre.


Dermed slepp du å taste inn KID- og kontonummer. Det einaste du må gjere, er å bekrefte betalinga. Du kan sjølv endre beløp og forfallsdato på ein eFaktura dersom du ønskjer det.


Når rekninga er betalt, blir ho oppbevart elektronisk i nettbanken. Slik har du alltid full oversikt, både over betalte og ubetalte rekningar. Du kan selv endre beløpsgrensen for Nettbank og Mobilbank i nettbanken din. Dette gjør du ved å gå inn på Meny, Innstillinger og Betalingsinnstillinger. Du må være personkunde og fylt år for å kunne gjøre dette selv.


Få med deg disse tipsene og rådene du bør huske når du bruker nettbanken din hos Sbanken. BankID-innlogging: Du bruker en engangskode fra kodebrikken og et personlig passord (BankID-passord) for å logge inn. Du bestiller selv BankID i nettbanken.

Innlogging med BankID på mobil: Du skriver inn ditt telefonnummer og fødselsdato, og får så en dialog på mobiltelefonen der du bekrefter en referansekode og taster din selvvalgte PIN-kode (ID-PIN). I vår nettbank får du full oversikt over bedriftens økonomi og tilgang til alle betalingstjenester. Treng du oversyn over fleire bedrifter, kan du bruke same brukar for å logge på alle bedriftene og raskt få oversyn over alle kontoane du disponerer. Når du er innlogga byter du enkelt mellom bedriftene du ønskjer å arbeide me utan å logge inn på nytt. Vi er banken med det store hjartet og fornøgde kundar.


For oss er kvar enkelt kunde viktig. Vi ønskjer å vere med deg heile livet og vere ein støttespelar for små og store økonomiske val. Vi hjelper deg å realisere dine planar og mål. Våre dyktige rådgivarar har lokalkunnskap og kan tilby personleg økonomisk rådgjeving.


Trykk Neste og følg instruksjonene videre for å fullføre innloggingen. Dersom du opplever problemer med å logge inn ber vi deg ta kontakt med vårt kundesenter. Vi anbefaler også å lese Ofte stilte spørsmål. Du finner både Ofte stilte spørsmål og kontaktinformasjon på denne siden. Skriv inn bruker-ID.


Hjelp til logg inn i nettbank.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg