mandag 29. juni 2020

Wetoo bleiebøtte pris

We-too er merket som har en stilfull og praktisk bleiebøtte. Bøtten er lufttett og romslig, og bruker ikke spesielle påfyllingsposer. Finn tilbud fra butikker, og les anmeldelser på Prisjakt. Og det beste av alt, er at de virkelig fungerer.


En moderne bleiebøtte er forseglet, og stenger derfor ikke bare den dårlige lukten inne, men dreper bakterier med antibakterielle refillposer!

Så om dere vil ha et luktfritt baderom, er en antibakteriell bleiebøtte tingen! Luktfrie bleiebøtter i massevis på Jollyoom. Vi brukte bleiebøtte en måneds tid før vi kutta den ut. Når de større bleiene kommer er det veldig godt å ha det lett tilgjengelig siden man ofte er begravet i avføring og urolig baby. Vi hjelper deg å velge blant varer.


Se beste pris fra over 5butikker. Men vi har kjøpt mer poser til den. Måtte hatt et sted å ha bleier uansett, og den lille søppelkassen på badet hadde jo blitt full ganger om dagen minst.

Nå holder det å tømme annenhver dag. Gå ut med søpla er ikke favorittaktiviteten, og når det må gjøres hele dagen med liten baby som skriker. We-Too , Diaper keeper, soft green Pris : 5kr Beskrivelse: Denne trendy bleiebøtten er fra merket We-Too. Bøtten forhindrer merkelige lukt på badet, eller andre steder den brukes. We-Too bleiebøtte er også romslig.


Bleiebøtten er lufttett og har et patentert anti-lukt system. Les tester og omtaler før du kjøper. Specs: Blå, Hvit, Turkis, Metall, Lokk,.


Skaff en tøff og praktisk bleiebøtte der du kan samle alle de illeluktende bleiene, uten at lukten sprer seg i hele rommet. Velg en diskret bleiebøtte som smelter inn, eller pass på å skaffe et tøft fargemoment til rommet. Gratis frakt fra 6kr. Tommee Tippee er et kjent merke som lager babyprodukter med alt du trenger til den første tiden med din nyfødte. På Jollyroom har vi et bredt utvalg av smokker, flasker, tåteflasker, smekker, hygieneprodukter og mye mer!


Er det noen som har erfaring med Wee-Too bleiebøtte ? Så det var noen som hadde noen negative opplevelser av den, at den ikke holdt på lukten? Men er det den generelle oppfatning? En bleiebøtte kan være praktisk for deg som har bleiebarn.

Ved hjelp av et system som lukker hver bleie inn i plast, slipper du vond lukt fra bleiebøtten. Du kan velge mellom tre ulike modeller som er tilpasset ulik bruk. Har du ett barn og kort vei til å tømme bøtten utendørs er det mer en nok med en Korbell standard. Bor du derimot i fjerde etasje og har to til tre små vil Korbell Plus være et bedre. Kun til beholder Sagnenic TEC og Maxi.


Ubbi er designet for å møte kravene til miljøbevisste foreldre som setter pris på verdien av å bruke en vanlig plastpose eller en miljøvennlig. Dette gjør det enkelt og billig bruke og tømme Ubbi bleiebøtte. Gjennomtenkt design, barnesikker lås og mange fargealternativer gjør Ubbi et populært valg i garderoben. Markedets beste bleiebøtte ? Trykk på fotpedalen så løfter lokket seg og du kan slippe bleien ned.


Med trippel luktforsegling og knotter under som gjør at ikke bleiene blir kokt på varmekablene dine, så er du garantert kvitt lukten.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg