fredag 26. juni 2020

Urge koffein

Vi har koffeintilskudd som sparker. Over ulike smaker! Butikken for deg som trener! Opprinnelig ble Urge solgt i både l- og l-flasker, men etter en stund gikk man over til å selge kun liters-flasker. Det ble også en periode produsert l-bokser med Urge.


Urge koffein

Norge var det første landet der denne friske brusen med smak av sitrusfrukt ble lansert. Urge slo så godt an at man valgte å lansere den i USA året etter - da under navnet SURGE. Koffein produseres naturlig i bladene og frøene til mange planter.


Koffein er en populær ingrediens og finnes dermed tilgjengelig som en naturlig ingrediens samt som syntetisert koffein. Det betyr at det er det samme som, eller en kopi av, det som lages i naturen. I Coca-Cola bruker vi imidlertid kun naturlig koffein.


Hvor mye koffein i urge ? Urge selges jo bare i Norge, er det noe grunn til dette? Er det så sykt farlig med stoffer eller syre ? Jeg drikker mye Urge , så lurte bare på om det er farligere enn for eksempel Cola da? Innhold: vann, sukker, maltdextrin, kullsyre, aromaer, surhetsregulerende middel.


Blitt litt hekta på iskald urge de siste dagene. Drikker ikke noe annet med. Kaffe-, guarana- og tebusken inneholder svært mye koffein og benyttes derfor til produksjon av koffeinholdige drikker som kaffe, te, cola og energidrikker.


Urge koffein

Urge Chill Guarana inneholder koffein , men ingen sukker. Også Sprite kommer i ny vri, uten sukker. Det er spennende å fornye internasjonale klassikere som Sprite, og norske ikoner som Urge.


Dersom man drikker en boks (l) får man altså 1mg koffein. Koffein øker nyrenes utskillelse av salter og vann. Dødelig dose koffein er cirka - gram per dag, som tilsvarer cirka - 1kopper kaffe.


Urge koffein

Urge intense per dag er mer enn anbefalt. Høyt innhold av koffein i de såkalte energidrikkene er satt i forbindelse med at ungdom har falt i koma. Norge er et land brusprodusentene ofte bruker til å prøve ut nye varianter, siden vi er så velstående.


I tillegg er vi ganske få, så det er mulig å klare en landsdekkende lansering uten å bruke så all verdens med penger på det. Derfor er det til tider mye rart å få i butikkhyllene her i landet, og grunnen til at Urge fortsatt finnes er vel at den fortsatte å selge her, men ingen. En boks inneholder totalt 1mg koffein , og 2kalorier.


SVAR: Hei Takk for spørsmålet - det er et veldig relevant spørsmål du stiller og her skal vi forsøke å gi deg svar på det! Varedeklarasjon: Kullsyreholdig vann, sukker, maltodextrin, aromaer, surhetsregulerende middel (E33 E331), appelsinjuice fra konsentrat. I noen kvinner årsaken til urge inkontinens er fortsatt et uforståelig mysterium og den lidende er ellers frisk på alle måter. Men årsakene til urge inkontinens variere fra mindre problemer, slik som blære infeksjoner og store problemer som for eksempel nevrologiske sykdommer og skader.


En liter energidrikk inneholder 3milligram koffein. Jo større innhold av koffein , dess større effekt har drikken. Her er det altså helt klart at espressoen gir det største energikicket. Og det er bedre å drikke koffein enn å innta det i for eksempel pilleform.


Mørkbrente kaffesorter har mindre koffein enn lysere sorte Det er kanskje naturlig å tenke seg at en sterk, mørkbrent kaffe har mer koffein enn en lysere type. Dette stemmer imidlertid ikke.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg