fredag 5. juni 2020

Utdrikningslag pakker

Borat-drakt, ølbriller og annet must til festen. Se på våre nyeste gadgets. Vi har de kuleste gavene du kan gi. La oss gjøre hverdagen enkel, gøy og koselig med tusenvis av produkter for et enklere hjem.


Utdrikningslag Kontakt oss for et godt tilbud!

Reiser du med en gruppe? Dere vil bli godt mottatt når dere ankommer til Alvøen kunst. Vi skreddersyr også helt egne pakker i samråd med deg. For å lage et personlig preg på utdrikningslaget kan man legge inn leker, oppgaver eller rebusløp for bruden eller brudgommen.


Her er det bare fantasien som setter grenser for hva man kan gjøre, men siden fantasien ofte gjør nettopp det gir vi dere mer enn forslag til hva man kan finne på. Vårt firma organiserer gutteturer og utdrikningslag. I over år har vi organisert Gutteturer, jenteturer og utdrikningslag for å feire den siste helgen med frihet før bryllupet.


Vi ser på oss selv som profesjonelle, samtidig som vi er morsomme og hjelper våre kunder på best mulig måte for at nettopp deres tur skal bli best mulig!

Rafting, paintball og teambuilding. Vi ordner alt dere trenger av overnatting og mat. Skal i utdrikkingslag, og alle gjestene skal ha med en gave som minner om bruden til en pakkelek.


Tror hun skal tippe hvem det er sin gave eller noe. Har aldri vært i utdrikkingslag før, og har ingen anelse hva som er vanlig å gi til sånne pakkeleker. Og hvilken pris er vanli.


Dagen etter arrangerer vi rafting i Sjoa for hele gjengen, og avslutter med brupendling etterfulgt av noe godt i glasset i den varme badestampen. Rask levering og fast frakt. Mengder av kule dingser. Opplev et annerledes utdrikningslag på Aquarama i deilige omgivelser.


Pakketilbud for utdrikningslag Et eksempel på en pakkeløsning kan f. Pakke byr på velvære og avslapping i AQ Spa. Pakke byr på lek, morro og surfing i AQ Bad. Pakke inneholder time Surf Sesh i AQ Bad. Hos Actionball kan dere velge mellom ulike, morsomme aktiviteter. De blir nok lurt av Alvøen Kunst, ingen vet hvem akt modellen er.


Vi maler et morsomt bilde til den kommende brud!

Vi hjelper deg å planlegge og gjennomføre et uforglemmelig utdrikningslag. Her finner du populære utdrikningslag pakker : Ønsker dere en egen skreddersydde pakke ta kontakt med oss. Vi selger minimum aktiviteter per grupper med minstepris på deltakere. Vi kan skreddersy et opplegg med eller uten mat og drikke.


Vi spesialiserer oss på spennende og morsomme aktiviteter som passer perfekt for deg som liker fart, spenning og unike opplevelser. La utdrikningslaget prøve seg en dag i militæret. Er du ute etter utdrikningslag tips og leker, så har vi mye å bidra med.


Du kan selv sette sammen og velge de aktiviteter du ønsker.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg