mandag 22. juni 2020

Rutete hyttegardiner

De riktige gardiner gjør hytten koselig Hyttekos. Det er noe vi alle ser frem til å få, enten det er å komme seg vekk fra hverdagen en helg eller tilbringe tid med venner og familie i ferien. Bestem i hvilket rom gardinene skal henge i, og hvilken funksjon de skal ha.


Velg deretter modell, farge og mønster. Velg blant sesongens gardiner og tilbehør i mengder av modeller, farger og mønster. Handle enkelt online hos Ellos.

Gardiner fra Ellos til bra priser. Stue- og hyttegardiner - Metervare. Pris NOK 16inkl. Hos oss finner du et stort utvalg av løsninger for vinduet, både gardiner, gardinkapper, gardinoppheng og solskjerming. Enten du ser etter gardiner på soverommet som holder dagslyset ute, eller gardiner på kjøkkenet som slipper dagslyset inn uten å gi fullt innsyn, finner du ganske sikkert noe som passer for deg.


Jeg trenger tips til nye gardiner på hytta, på fjellet. Gulvet er malt i lysegrå farge og sofaen er mørkegrå. VINN ET GAVEKORT PÅ 3.

Meld deg på vårt gratis nyhetsbrev og få de beste tilbudene rett hjem i sofaen. Du får også direkte tilgang til nyheter, inspirasjon og konkurranser. Hos Kid har vi Norges største utvalg av ferdigsydde gardiner. Kjøp gardiner i høy kvalitet og fint design til gode priser.


Bestill fra vår nettbutikk! Stort utvalg av gardiner, plisségardiner, rullegardiner, persienner og gardintilbehør Riktige gardiner og persienner hjelper deg å skape stemningen du i hjemmet derfor har vi alt du trenger til vinduene dine. På jakt etter Ull metervarer? De mørke og upraktiske soverommene på 70-tallshytta trengte sårt en fornyelse. Med hjelp fra Hytteliv fremstår de nå lyse og delikate.


Hytteliv fikk god hjelp av interiørdesigner og innehaver av Hemsen Interiør, Marianne Hemmestad til oppussingen av hytta. Klingels nettbutikk tilbyr gardiner på nett fra de ledende varemerkene På Klingel. Hyttene på fjellet og ved sjøen står mye tomme i løpet av et år. Men sola er stadig på besøk.


På fjellet reflekteres sollys fra snøen og inn gjennom hyttas vinduer, mens ved sjøen er vårsola skarp. På hytta Ummastøyl har Tone Bente og familien vært igjennom en prosess mange hytteeiere vil kjenne seg igjen i. En arvet, gammel hytte skulle moderniseres og bygges ut. Her finner du flust av liftgardiner til hjemmet.


Med nye gardiner kan du enkelt og raskt gjøre hjemmet ditt hyggelig og hjemmekoselig.

Våre konsulenter finner riktige gardiner som passer deg. Nicole er en liftgardin som kanskje passer hjemme hos deg hvis du har vinduer som ikke er helt standard mål, og gjerne litt smale. Med riktig solavskjerming kan du skape en god stemning.


Vi tilbyr ulike farger, mønstre og materialer på våre ferdigsydde gardiner, slik at du kan finne de gardinene som vil passe ditt hjem perfekt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg