mandag 8. juni 2020

Ringer politiet med skjult nummer

Ringer politiet med skjult nummer

Nope, politiet har ingen grunn til å bruke skjult nummer. Du kan få telefon fra et vanlig mobilnummer, altså en jobbtelefon, hvis de ringer med den uten å koble seg gjennom telefonsystemet. Hei, Teknisk sett er det mulig å finne ut hvem som ringer fra skjulte numre, men det er kun politiet og telefonselskapene som har tilgang på denne informasjonen. Du må derfor anmelde saken for å finne ut hvem som står bak. Men du bør ikke misbruke det formye fordi de kan gå til politiet og få utstyr som gjør at de finner nummert.


Vis du truer personer eller noe. Alle hater å få anrop med skjult nummer , og i disse dager når alle ønsker å vite hvem som ringer , så ønsker de valget om de skal ta telefonen eller ikke, sier TelTech-sjef Meir Choen til Wired. Bare fordi jeg er blevet ringet op af politiet for 1time siden, og det var privat nummer.


Men er lidt usikker på om det egentlig var politiet , eller en dårlig prank. Uansett, dersom noen ringer deg mye med skjult nummer og ikke sier noe (teleterror) syntes jeg du skal anmelde det. Politet kan finne ut hvem det er, ingen annen måte å finne ut hvem det er vist personen som ringer ikke sier noe (kjenne igjen på stemmen).


Dette er den eneste muligheten til å få oppgitt identiteten til personen bak et skjult nummer i. Om disse bare skjuler tlf nr sitt når de ringer og ikke egentlig har skjult nr så kan teleselskapet se dette på innkomne samtaler. Hvis de ringer fra et skjult , altså hemmelig nr må du ta kontakt med politiet først, før teleselskapet kan oppgi noen info. Jeg har over en lengre tid blitt plaget med et menneske som ringer meg med skjult nummer på kveldene og på nattestid. Ingen prater eller lager noe ly men før så kunne det være litt bakgrundsstøy.


Jeg har sterke anelser om hvem det kan være, og det er noen jeg ikke er venner med. Alle som driver med salg og kjøp av stoff, vergrer seg for å svare en telefon som ringer med skjult nummer da det er purken. Nei, dette er mer eller mindre humbug, om politiet vil ha tak i deg, ringer de deg uten skjult nummer. Vet at mange fastlegekontor ringer med skjult nummer. Det funker ikke slik!


Ringer politiet med skjult nummer

Og hva skjer dersom de ikke får tak personen de ringer ? Jeg ser for meg at det potensielt kan. Hemmeligt nummer ringer konstant. Et hemmeligt nummer ringer konstant, hvad skal jeg gøre? Jeg har haft nogle episoder for snart år siden, hvor en person konstant ringede med skjult nummer , kunne høre på stemmen det var en man som ikke snakkede særligt godt dansk (nok til at forstå). Hei, jeg og noen venner av meg er på overnatting ofte, og hver gang vi er på overnatting så blir vi ringt med skjult nummer og de som ringer sier ingenting men de bare lager rare lyder også hører vi oss selv på en måte.


Spørsmålet er om jeg er pliktig og ta telefonen når det er politiet som ringer ? Ja, jeg har sjekket det er dem for det kommer opp vest oppland politidistrikt når jeg søker opp tlf nummeret! Ringer telefonen din og det står Ukjent på skjermen, bør du ikke ta den. De siste dagene har nemlig flere personer i Tromsø blitt oppringt fra et skjult nummer. Man kan heller ikke ringe personen tilbake.


Ringer politiet med skjult nummer

Sist gang jeg hadde et skjult nummer , var fra et jallaland som skulle hjelpe meg med data! Her kan det måske virke at ringe fra et skjult nummer , så han der tager telefonen. Her bør det også nævnes, at mange har det princip at de slet ikke tager telefonen når der er nogen der ringer med skjult nummer.


Så nå ringer jeg med skjult nummer.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg