onsdag 1. juli 2020

Xtravaganza kurs

Hele landets kompetansehus. Les mer her og ta kontakt! Søk gratis i Norges største og mest komplette kursoversikt. Nå kan du følge våre kurs hjemme, uavhengig av hvor du bor.


Med vårt program kan du gå ned i vekt og få et lettere liv og en bedre helse. Jeg satt å kjente på draget av vår som er kommet i luften, mens jeg lot tankene mine fly. Nye kurs starter i Bodø i februar. Livsstilscoachen søker nå personer som sammen ønsker å gå ned i vekt og endre livsstil. Du kan også gå et personlig tilpasset kurs En til En med egen coach.


Et kurs varer i et år og har stor vekt på vektstabilisering etter vekttapet. Man kan også havne i ketose hvis man går på sultekurer. Mange som ikke går på lavkarbo kan få utslag på ketostix på morgenen fordi det er lenge siden man har spist.


Modifisert pulverdiett - Lavkarbo. Jeg har mnd igjen av svangerskapspermisjonen og vil så gjerne gå ned de siste kiloene som er igjen etter fødselen. Derfor har jeg nå startet på xtravaganza-kurs. Slitsomt men effektivt. På uker skal vel mine kg være borte.


Det var meg som hadde gått ned kg på uker. Det går ut på at man tar inn veldig lite kalorier (ca 5pr døgn), og oppnår ketose. Norges første interaktive vekt og livsstilsprogram med videoforelesning på film, hvor en jobber ut fra en helhetlig tenking. Tenk,Nyt,Tren og Spis). Med et helhetsperpektiv : mental trening, mental næring, god energi og bevegelsesglede - har.


Under januari samlar vi ihop en ny grupp till ForMe! Noe som går bra, men jeg får ikke i meg nok fett. Så nå har jeg uten å gått ut av ketose puttet på litt olivenolje i suppa, og litt brokkoli dyppa i smøreost til mellommål. Xtravaganza er et unikt konsept for vektreduksjon og livsstilsendring.


Innsatsen er merkbar: Vibeke har gått ned kilo på eit knapt år. I dag trener ho ved Stamina i Sykkylven. Eg har fokus på lavkarbokosthal i tillegg til fysisk- og mental trening. Det er viktig å setje tydelege og tidfesta mål. Av de typene du får kjøpt uten å gå på kurs kan jeg anbefale Nutrilett eller Cambridge.


Xtravaganza kurs

Gruppemøter har vore svært motiverande. Har ikke prøvd Allevo, men begge de to førstnevnte smaker helt brukbart. At man går opp igjen etterpå er en sannhet med modifikasjoner.


Går du tilbake til å spise nøyaktig det samme som før så vil du gå opp raskt. En av mine favoritter. Hva opplegget er kan du lese på internett om du søker på xtravaganza.


NYE XTRAVAGANZA KURS STARTER OPP I APRIL. Friskhuset HEI Narvik. Denne gruppa består ikke av pyser! Dagen vi gikk på med dødsforakt! Programmet i dag var intervall på stranda kl.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg