fredag 3. juli 2020

Sy puter til sofa

Moderne designprodukter med høy kvalitet. Finn ditt nærmeste varehus. Du får det bedre når du har det fint hjemme. Vi har varehus over hele Norge. Kjøp sofa online hos Trademax.


Alltid lave priser og et stort utvalg!

Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter!


Jeg startet med å måle opp min pute som var 46x63cm. Det er bare fantasien som setter grenser. Nye puter er den perfekte løsningen når du vil fornye hjemmet ditt raskt.


For noen år siden kjøpte vi oss en brukt 3-seter sovesofa med puff (Karlstad) fra IKEA. Den er fortsatt i god stan men mørkebrun passer ikke så godt inn i de fargene vi har brukt i leiligheten og stoffet er litt slitt.

På Trademax finnes det puter til hagemøbler til alle ulike behov og preferanser. Hageputer skaper ikke bare behageligere stunder på uteplassen, de tilfører også et personlig og hjemmekoselig inntrykk. Ved å kjøpe puter til dine hagemøbler kommer du å kunne nyte sommeren på balkongen, altanen eller i hagen på en helt annen måte. I dag har jeg vært i byen og rigget på plass nye sofaer til Bølgen og Moi sin.


Brett hjørner i bunn, sidesøm mot midtlinja i bunnen, og sy tvers over det som blir en slags trekant. Til større trekant du lager, til bredere bunn blir det i veska. Bildet under viser hjørnet fra retten. Fikk veldig stor inspirasjon til å kjøpe madrass å sy trekk til utebenken vår.


Men hvordan gjør du det med hjørnene? UNIKE PUTER : Med null kroner i. I denne grønne sofaen har det blitt brukt rosa pynteputer. Bo:klubben er for deg som ønsker gode tilbud på møbler og interiør, og en inspirasjonskilde til innredning av ditt hjem. Med vårt brede sortiment i flere prisklasser, ønsker vi å hjelpe deg til å skape ditt eget, og helt personlige hjem. Registrer deg nå, og velkommen inn i vårt Bo:hus!


Hei, vi har akkurat fått tak i en velholdt år gammel sofa. Disse er i skum med avtagbart trekk. Skummet er selvfølgelig porøs og ekkel, og putetrekkene skal vaskes hvert øyeblikk uansett.

Spørsmålet er: Hvor får jeg tak i nye skumputer? Stort utvalg og lave priser. Nyt gode, late dager i en myk og behagelig sofa. Velkommen til Ellos! Se utvalget vårt her.


Skreddersy stoff, farge og størrelse på sofaen som passer perfekt til din stue! Skym, fyll og puter. Baksiden klippes det to av.


I rom1finner du siste nytt om trendene akkurat nå, tips til fornyelse og enkelt gjør- det- selv stoff. Dette er interiørbladet som gir deg de beste ideene og de smarteste tipsene til hjemmet ditt! En sofa med et stramt preg vil ikke passe inn i denne stilen, men en sofa med store puter og et mykt uttrykk er helt perfekt. Et stort deilig gulvteppe vil forsterke den frodige stilen og et alternativ til et sofabor som en puff i fløyel, er en utmerket kombinasjon.


Bøker og planter vil understreke den avslappede stemningen. Jeg liker alt du syr , å når jeg så den puta med knapp i midten tenkte jeg “Må spørre hvor den er kjøpt”, den tok ikke mange sekundene før jeg skjønte at de putene ikke var å få kjøpt noe sted. Hadde jeg hatt symaskin eller råd til å kjøpe en hadde jeg skulle prøvd meg på å sy en sånn pute selv! Også syr du sidestoffene på understoffet (105cm x92cm) 5. Når du har sydd på de tre sidestoffene, syr du hjørnene sammen.


Tips: Bruk mange knappenåler slik at stoffet holder seg på riktig plass når du syr. Sy så fast stoffet på oversiden (105cmx92cm) 7. Når overstoffet er festet til sidesoffene, syr du inn kantene og syr til. Til bakstykket trenger du to rektangel.


Del så dette tallet på 62:2= 31cm, slik at målet til hvert enkelt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg