mandag 13. juli 2020

Spontanabort uten å vite at man er gravid

Er det farlig hvis man har blitt gravid uten å vite det å fortsetter å gå på p-piller. Jeg er en jente på som er gravid. SVAR: Hei Så fint at du skriver til oss I ung. Slik du forklarer situasjonen høres det ut som om du kan ha. Hvis ikke livmoren tømmer seg helt, kan man nemlig få infeksjoner og føle seg syk, sier Nielsen.


Hvorfor det er større risiko for at noe går falt hvis kvinnen venter med å bli gravid etter en spontanabort , er uklart.

En teori er at fruktbarheten blir dårligere jo lengre man venter. En annen mulighet er at kvinner som prøver å bli gravid rett etter en spontanabort , er motivert til å holde seg til en sunn livsstil. En spontanabort betyr et ufrivillig, spontant tap av en graviditet før 22. Tilstanden er forbundet med uprovosert vaginalblødning med eller uten smerter nederst i magen. Spontanabortene kan deles inn i de tidlige, som skjer før utgangen av 12.


Sv: spontanabort , min erfaring. Blør man veldig mye ved spontanabort kan det skyldes at morkaken ikke er støtt skikkelig ut. Da skal man søke umiddelbar hjelp, og det kan bli nødvendig med utskrapning.

Blødning som tegn på missed abortion. Noen ganger dør fosteret uten at kroppen støter det ut. Leger gjør normalt ikke noen undersøkelse av en frisk kvinne som får en spontanabort , hvilket gjør det vanskelig å vite hva de kommer av.


Uansett om en undersøkelse gjøres, etter to eller tre spontanaborter så er det bare halvparten av tilfellene man kan si årsaken til. Sv: gravid etter spontanabort ? Velkommen hit her kan du finne masse svar og støtte blant en gjeng med herlig damer så du er definitivt kommet til rett sted jeg kan prøve å gi deg min tolkning av det du opplever basert på min erfaring. SA uten å ha fått igjen.


Har jo hørt at man helst skal vente til mensen kommer. Litt vanskelig å vite når jeg har termin,. Man kan være syk, eller menstruasjon kan være i ferd med å begynne. På samme måte kan man være gravid uten å oppleve disse symptomene.


Hvis man går glipp av en menstruasjon, merker noen av disse symptomene, eller tror at man kan være gravid , er det best å ta en graviditetstest eller se sin fastlege eller jordmor så fort som mulig. Etter mensen tar det ca. EL skjer og to uker til mens igjen.


Blir man gravid derimot, fester egget seg mellom 6-dager etter EL, først da er man gravid og man har ikke produsert mye hcg før man nærmer seg dager etter EL. Jeg har hatt litt symptomer på graviditet fram til nå. Men nå blei jeg plutselig helt fin og frisk.


Og jeg trodde symptomene bare skulle bli værre i denne perioden.

Det er to uker siden 18. Så da blir jeg bekymret. Da vil slimhinnen i livmoren være helt i orden igjen, og et nytt svangerskap får de beste vilkår. Man sier at de fleste spontanaborter skjer innen den 7. Jo lengre på vei man er i graviditeten, jo mindre er risikoen for at man har en spontanabort , og etter hele uker er risikoen for spontanabort under. Jeg har ikke fått svar på noen av spørsmålene mine fra legene på legekontoret, da de tydeligvis ikke vet noen ting, så derfor håper jeg på svar her.


Første dag i siste mens var 04. Og angående det med hcg hormonene så er det fult mulig å bli gravid med det i kroppen, er vel faktisk sånn at man skal ha lettere for å bli gravid med det i kroppen (men vet vel ikke om dette kun er en myte). Krysser fingre og tær og alt som krysses kan for at vi får det til uten komplikasjoner, hehe!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg