torsdag 16. juli 2020

Vondt i tissen mann

Alle pasientinformasjonene er basert på artikler skrevet for leger i Norsk Elektronisk Legehåndbok (NEL) og forfattet av NEL-redaksjonens leger, med mindre annet er oppgitt. At barn har vondt i tissen kan skyldes alt fra urinveisinfeksjoner og trang forhu til bleiedermatitt og seksuelle overgrep. Noen kaller det å få vondt i magen.


Andre kan rett og slett beskrive det som smerter i tissen , slik du gjør. Hun har vært veldig plaget av urinveisinfeksjoner tidligere. Hun har ikke hatt vondt på en stun bare av og til - har inntrykk av at hun da går og holder seg og sier det gjør vondt når hun da tisser , men med det samme hun har tisset blir det helt fint. Når han jeg treffer nå er nær meg (spesielt hvis vi spooner og jeg er lilleskje) får jeg en helt ekstremt ubehagelig følelse i underlivet, slik at det faktisk gjør vondt.


Er en veldig merkelig følelse. Tror ikke det at jeg er kåt, fordi er ikke slik det føles når jeg er kåt og skal onanere. Det er ikke normalt å ha vondt i tissen.


Vondt i tissen mann

Smerter er kroppen sin måte å si i fra om at ikke alt er som det skal være. Sannsynligvis er det ikke farlig. En hyppig årsak til at gutter får vondt i tissen , er at de får en liten betennelse i forhuden. Grunnen til dette kan være irritasjon for eksempel gjennom kontakt med klær eller bleie, at det har kommet en liten rift, eller at de selv har lekt litt med tissen sin. For å få bukt med betennelsen kan en bruke et kateter og spyle med sterilt.


Også menn venter generelt lenger enn kvinner med å oppsøke lege,. Ved urinveisinfeksjon gjør det vondt når du tisser og mange føler de må late vannet hele tiden. Risikoen for å få en urinveisinfeksjon er størst for kvinner, men menn kan også få dette.


En urinveisinfeksjon kan skyldes bakterier som infiserer nedre eller øvre urinveier. For snart to måneder begynte jeg å få svie i penis. Jeg er en mann på år.


I begynnelsen var det veldig svakt, jeg trodde det var bare noe jeg innbilte meg. Så økte intensiteten gradvis. Svien kjennes oftest langt ut i urinrøret, men også lengre inn. Her kan du lære mer om smerter i prostata, samt tilhørende symptomer, årsak og ulike diagnoser ved vondt i prostata og prostataproblemer. SVAR: Hei Det har du rett i. Smerter fra prostata bør alltid tas på alvor, da de – uten riktig oppfølging – kan forverre seg ytterligere.


Vondt i tissen mann

Fødte for mnd siden og fikk rift grad 2. Litt vondt i stingene, men gikk over etter en uke ca. Ikke hatt sex på år og dag. Den siste grunnen til urin som lukter vondt er relatert til smakene som brukes i medisiner, kosttilskudd og vitaminer. Det kan være at disse hjelper deg.


Men svir og verker. Unngå stillinger der det gjør vondt , og vær obs på at i noen stillinger, kan man ikke støte helt inn, sier Gamnes. Så lenge du kjenner godt med liv i magen, ikke har vondt og blødningen ikke øker på eller fortsetter over flere timer, kan du ta det med ro.


Vondt i tissen mann

Skulle du derimot få smerter i magen som ikke gir seg, kraftig pågående blødning, eller kjenne at fosteraktiviteten endrer seg, bør du ringe fødestedet ditt for å få råd. For noen kvinner kan sex være vondt eller nærmest umulig, og noe så enkelt som å sette inn en tampong eller føre inn en finger i underlivet kan bli en liten kamp i seg selv. Vaginisme kan være svaret.


I følge NHI rammes prosent av befolkningen av denne tilstanden. Kvinner i 20-årene er de som blir rammet oftest. Betennelse i bitestikkelen (epididymitt) hos menn gir smerter og problemer med vannlatingen, i tillegg smerter og tyngdefornemmelse i pungen, av og til med utstråling til magen, og ofte feber.


Vondt i tissen mann

Infeksjoner i underlivet hos kvinner, for eksempel i form av soppinfeksjoner eller bakteriell vaginose (oppblomstring av bakterier som normalt finnes i skjeden), kan medføre smertefull vannlating.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg